סל קניות

קורס אמנות הבישול | גברים

גברים

מטרת הקורס

קורס בישול מקצועי לגברים שרוצים לשדרג המטבח הביתי לרמת גורמה. הקורס מתחיל מהבסיס, בהיכרות עם שיטות חיתוך מקצועי ושיטות בישול, ועד לתוצרים מתקדמים. באמצעות הקורס ניתן לרכוש פרקטיקה מקצועית נרחבת ולעבוד כטבחים ושפים בענף המסעדנות.

קהל היעד

בעלי אוריינטציה לבישול, השואפים לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחומי הבישול השונים.

תכני המסלול

חיתוך מקצועי – רכישת ידע נרחב על סכינים, חיתוך מדויק ומהיר, שיטות עבודה מקצועיות המשדרגות ומייעלות את העבודה במטבח.

צירים ושיטות בישול– תהליכי עבודה ובישול נכונים, מיצויי מקסימלי של טעמים ללא שימוש באבקות ואינסטנט. יישום שיטות בישול מגוונות.

ארוחות בוקר ומנות ראשונות- חשיפה לעולם הרטבים הקרים: ויניגרט, מיונז. רטבים חמים הולנדייז. ויישם שיטות בישול נוספות.

בשר בקר בישולים ארוכים – סקירה כללית, התאמת הנתחים לשיטות הבישול השונות.

קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.

סוגי יישון, אחסון נכון, בישול מדויק וצלייה נכונה.

בשר בקר + בשר טחון – עולם הבשר על כלל נתחיו. התנסות בבשרים הדורשים בישול קצר.

עופות – סקירה כללית בנושא עופות, קנייה נכונה ובטוחה.

הדגמת פירוק לפרגיות, שימוש בסגנונות בישול שונים והכנת מנות עשירות ומגוונות.

דגים – סקירה כללית על דגים, קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.

הדגמת פילוט, חשיפה למגוון מנות היכולות לשמש כמנות פתיחה, ראשונות ועיקריות.

מטבח עולמי – הכרות עם מגוון מאכלים ממדינות שונות.

לחמים –  הסבר מעמיק על סוגי קמחים, חומרי התפחה ולישה נכונה.

הכרות עם לחמי מחמצת.

הכנת לחמים בסגנונות שונים.

ארוחת סיום –  פרוייקט בישול קבוצתי.

תעודה

למסיימים תינתן תעודה מטעם “הקמפוס הקולינרי” החתומה ע”י איגוד השפים הבינלאומי והישראלי.

משך הקורס:

9 מפגשים בני 4 שעות.

תאריך פתיחה: כ”ד סיוון, 30.6.24

בין השעות: 17:00-21:00

סגל המרצים:
שף אייל פינקלשטיין 

שף יוסי בן דיין

יתכנו מרצים נוספים

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל