קורס קצבות

גברים

מטרת הקורס

אומנות הקיצוב ועולם הבשר. רכישת ידע מקצועי ופרקטיקה בקצביה.

קהל היעד

חובבי בשר הרוצים להתמקצע, להעמיק את הידע בתחום הבשר וללמוד את תורת הקצבות ולהפוך תחביב למקצוע

תכני המסלול

בקר – זנים, גילאים, שיטות פירוק וקיצוב שונות, סוגי יישון.
ריכוך כימי, ריכוך ביולוגי, ריכוך פיסיקלי, תערובות.
נתחים והתאמה לטכניקות בישול.
תברואת מזון ותזונה.

בעלי כנף – אנטומיה, שיטות גידול, שיטות פירוק שונות.
סוגי בעלי כנף, חלקי פנים, שיטות בישול.
תזונה ותברואת מזון, הקפאה והפשרה נכונה.
טכניקות בישול שונות.

טלה
– גילאים, שיטות פירוק. נתחים והתאמה לטכניקות בישול שונות.
דגים – סוגים ומשפחות. טרי מול קפוא. סימני היכר טריות.
תברואת מזון.
שיטות פילוט ושיטות בישול שונות.

עישון ושרקוטרי – שיטות עישון. סוגי מעשנות.
כבישה, עבודה עם חלקי פנים.
תערובות ומרינדות.
נקניקים וסוגי נקניקיות.

ייעוץ קולינרי
– הכרת סוגי מטבחים והתאמה. מרכיבי מזון, ומרכיבי החלבון.
תכנון עבודה, סידור הזמנות שבועי, נהלי iso9001
נהלי haccp

יזמות – רישוי עסקים בישראל, ניהול נכון. שיווק ופרסום.
כשרות – סוגי כשרויות, הכשרת הבשר, הכשרת חלקי פנים, שחיטה כשרה.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

משך הקורס:
17 מפגשים בני 4 שעות

סגל המרצים:
שף רוני שמיר
קצב מומחה

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.