ויטרינה פריזאית

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

פיתוח יכולות קונדיטוריות מתקדמות תוך התנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות. חשיפה לטכניקות מודרניות וטרנדים בינלאומיים במטרה להפוך כל מאפה לפרנזטציה מעוררת השראה ומדוייקת בהכנתה. הקורס מעניק את הידע והיכולות לפתיחת עסק לממכר מאפי בוטיק מודרנים.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה קונדיטורית עם יד מדוייקת ואהבה לאסתטיקה ויצירתיות. המעוניינות לפתח חשיבה יצירתית סביב הקונדיטוריה, ולהפוך כל מאפה מקלאסה לפרנזטציה מודרנית-בוטיקית.

תכני המסלול

הקורס מקנה את כל היסודות הנדרשים ליצירת מאפי בוטיק אמנותיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה מודרניות, תוך שימת דגש על פרזנטציות וגימורים.

  • טארטים מודרניים
  • עוגות ויטרינה מורכבות
  • קינוחים אישיים
  • קינוחי צלחת ומסעדות
  • קינוחים בכוסות
  • קישוטים מתקדמים לעוגות
  • עבודה עם שוקולד, טמפרור שוקולד, פרלינים וקישוטים
  • פטיפורים מורכבים
  • מקרונים
  • פרזנטציות וגימורים

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

תאריך פתיחה:
כ"ב שבט, 17/02/2020 [הקורס מלא]
ב' תמוז, 24/06/2020

משך הקורס:
10 מפגשים 18:00-21:00

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, שף קונדיטור מלכי אדלר

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה