ויטרינה פריזאית

נשים

מטרת הקורס

רוצה גם את לדעת לעשות קונדיטוריה ברמה של מאפיות בשאנז אליזה? בקורס ויטרינה פריזאית תוכלי לפתח יכולות קונדיטוריות מתקדמות תוך התנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות, ולהיחשף לטכניקות מודרניות וטרנדים בינלאומיים. הקורס מעניק את הידע והיכולות לפתיחת עסק לממכר מאפי בוטיק מודרניים. גם יפה, גם טעים.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה קונדיטורית עם יד מדוייקת ואהבה לאסתטיקה ויצירתיות. המעוניינות לפתח חשיבה יצירתית סביב הקונדיטוריה, ולהפוך כל מאפה מקלאסה לפרנזטציה מודרנית-בוטיקית.

תכני המסלול

הקורס מקנה את כל היסודות הנדרשים ליצירת מאפי בוטיק אמנותיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה מודרניות, תוך שימת דגש על פרזנטציות וגימורים.

  • טארטים מודרניים
  • עוגות ויטרינה מורכבות
  • קינוחים אישיים
  • קינוחי צלחת ומסעדות
  • קישוטים מתקדמים לעוגות
  • עבודה עם שוקולד, טמפרור שוקולד, פרלינים וקישוטים
  • פטיפורים מורכבים
  • מקרונים
  • פרזנטציות וגימורים

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

תאריך פתיחה:

יום רביעי י’ שבט, 12.01.22- מלא

יום רביעי י’ אייר 11.05.22

משך הקורס:
10 מפגשים 18:00-22:00

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד,

קונדיטוריות אורחות

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל