קורס קונדיטוריה מקצועית

נשים

מטרת הקורס

הכשרת נשים -ללא צורך בידע מקדים- להיכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה הקלאסית. היכרות עם חומרי הגלם, הבנת תהליכים, חשיפה למושגים ולטכניקות מתקדמות בתחום הקונדיטוריה הקלאסית כגון- טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, קישוטים, דקורציות ועוד. על מנת שכל אישה תוכל להגיע לתוצאה מקצועית מקסימלית ולעסוק בתחום כקונדיטורית עצמאית.

תכני המסלול

  • בצק פריך – עוגיות מסוגים שונים, עוגות פאי, טארטים וקישים.
  • בצק רבוך – פחזניות , אקלרים, פרופיטרולים וקלאסיקות שונות.
  • בצק עלים – מאפים מתוקים ומלוחים, פילו ושטרודל
  • שמרים – הכרת התהליך עם בצק שמרים בסיסי וכללים מתקדמים להפתחה נכונה, ואפיה מקצועית. בצק בסיסי ללחם וללחמניות, פיצות , פוקצ'ות .
  • עוגות שמרים –  עוגות קראנצ', קראוסונים ועוד קלאסיקות מהעולם הגדול.
  • מרנג – סוגי המרנג: צרפתי , שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה.
  • עוגות ראווה: עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.
  • שוקולד – היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים, טרפלס, קינוחים ועוגות עם שוקולד.
  • קינוחים – קלאסיקות וקינוחי כוסות
  • עוגות גבינה – הכרות והתנסות עם שיטות אפיה מתקדמות עם גבינה ומאפי גבינה שונים.
  • פטיפורים: הכנת מנות קטנות ומקושטות.
  • שיטות עבודה – כיצד לתכנן כמויות גדולות באופן נכון ומקצועי, קונדיטוריה למעשה.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

משך הקורס:
12 מפגשים בני 3-4 שעות כל אחד. 48 שעות אקדמאיות

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי
במהלך הקורס יתכנו שפים אורחים

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט