קונדיטוריה קלאסית

נשים

מטרת הקורס

הכשרת נשים -ללא צורך בידע מקדים- להיכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה הקלאסית. תוך מטרה שכל תלמידה תוכל להגיע לתוצאה מקצועית ומקסימלית.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה לעולם הקונדיטוריה, המעוניינות להרחיב אופקים ולהשתדרג.

תכני המסלול

היכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים. חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בתחום הקונדיטוריה הקלאסית כגון:  טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קישוטים, דקורציות ועוד.

    • בצק פריך –עוגות פאי, טארטים וקישים.
    • בצק רבוך – פחזניות , אקלרים, פרופיטרולים וקלאסיקות שונות.
    • בצק עלים, שטרודל ופילו – מאפים מתוקים ומלוחים.
    • לחמים – הכרות עם בצק שמרים תוך רכישת כללים מתקדמים להתפחה נכונה ואפיה מקצועית, הכרות והכנה של לחמי מחמצת.
    • עוגות שמרים – שמרים מתוק ובחוש: סינרול, רולדות ומקלעות במגוון מילויים  וקלאסיקות נוספות מהעולם הגדול.
    • מרנג – סוגי המרנג: צרפתי, שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה.
    • עוגות ראווה- עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.
    • שוקולד – היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים, טרפלס, קינוחים ועוגות עם שוקולד.
    • קינוחים –קינוחים אישיים במגוון טכניקות ייחודיות.
    • עוגות גבינה – הכרות והתנסות עם שיטות אפיה מתקדמות, הכנה של ומאפי גבינה מגוונים.
    • בחושות מודרניות– הכנת עוגות בחושות במרקם איכותי ובגימורים מרשימים.
    • זילוף– חשיפה לעולם קישוט העוגה, העתקת תמונה, גימורי מסגרת, זילוף פרחים, ועוד

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

12 מפגשים, בני 4 שעות כ”א

תאריך פתיחה:

ערב- י”ג כסליו 17/11/21 יום רביעי- מלא

ערב-  כ”א אדר א’ 22/02/22 יום שלישי

בוקר- י”ג כסליו 17/11/21 יום רביעי

12 מפגשים

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי
במהלך הקורס יתכנו שפים אורחים

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.