קורס פרופשיונל שף

נשים

מטרת הקורס

הכשרת שפיות לעבודה מקצועית במסעדות, בתי מלון, קייטרינג ומטבחים תעשייתיים. הלימודים מקנים שיטות עבודה ייחודיות המיועדות לבישול בכמויות גדולות תוך חשיפה לשיטות עדכניות של הגשה ועיצוב. היכרות עם מנות בינלאומיות ועוד עד לרמת שף מקצועי. הבוגרות תוכלנה להשתלב כשפיות בעולם ההסעדה והקייטרינג וכן לפתוח עסק עצמאי מקצועי ורווחי בתחום המזון, לקבל השראה בינלאומית ולפתח חשיבה מקצועית של שף.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה לעולם הבישול השואפות למנף את יכולת הבישול שלהן למקצוע רווחי ומתגמל.

תכני המסלול

לימוד עומק של הכישורים הנחוצים לשף מקצועי, ביסוס עבודות הבישול ולימוד האומנות שבבישול. היכרות לעומק עם היכולות המקצועיות של המטבח ופיתוח חשיבה רוחבית של שף.

  • היכרות עם מחלקות המטבח השונות.
  • שיטות עבודה הנהוגות במטבח המקצועי
  • כיצד לבנות תפריט?
  • כיצד לבנות את טעמי המנות
  • עלות המזון-פוד קוסט
  • רפרטואר מתכונים – מהקלאסי ועד לחדשני
  • פיתוח חשיבה רוחבית של שף
  • יצירת מנות חדשות
  • תזונה ובישול בריא
  • היכרות מקצועית עם עבודות המטבח
  • הכנת מנות ברמת עבודה גבוהה
  • צילחות ופרזנטצית המנה
  • ניהול והקמת עסק, שיווק עסקי ופרקטיקה
  • צורת העבודה המוסדית
  • הכנת אירועים מקצועית
  • כשרות המטבח
  • בטיחות מזון

תוצרים

במסלול אומנות הבישול תלמדי להכין מגוון סוגים של מנות גורמה ייחודיות, ומנות מסוגים ייחודיים, כגון:

  • מטבח קר
  • מטבח חם
  • אפיה מלוחה
  • עופות ופרגיות
  • בשרים
  • רטבים ומרקים
  • דגים
  • מנות פתיחה ופתיחים
  • קיצוץ ירקות והכנת סלטים וחמוצים
  • מוקפצים
  • טרינים
  • קישים
  • תוספות
  • צלחות
  • מתכונים מסביב לעולם
  • בישול גורמה

עבודה מעשית

במסגרת המסלול נפיק אירועים, במהלכם תתרגלי את כל הנושאים הנלמדים והמיומנויות הנרכשות. הלימודים מחייבים בשעות סטאז' של 20 ש' בקיטרינג מוסדי/ עסק מזון. הקורס אינו כולל נסיעות לסיורים ולאירועים והוצאות חריגות שאינם קשורים באופן ישיר ללימודי המגמה. ערכת סכיני שף מקצועי חולצת שף ותיקיית חומר לימודי במתנה.

משך הלמידה: 60 מפגשים של 5 שעות / 7 שעות אקדמאיות

סגל המרצות: שף אורנית עובדיה , שף מירי זורגר, ואנשי מקצוע נוספים.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות