קורס פטיסיירי שף

נשים

מטרת הקורס

מסלול פרימיום המעניק ידע מקיף בתחום הקונדיטוריה תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים. המסלול מקיף את כל יסודות הקונדיטוריה הפטיסרי והאפייה וכולל קונדיטוריה קלאסית, המסלול משלב עבודה מעשית אינטנסיבית לאורך כל שלבי הלימוד. העבודה מתבצעת בעמדות עבודה מאובזרות כחלק אינטגרלי מרכישת המקצוע. בסיום המסלול ניתן להשתלב בתחום הקונדיטוריה כעצמאית או כשכירה.

קהל היעד

נשים בעלות רקע ואהבה לקונדיטוריה המעוניינות לעסוק בתחום באופן מקצועי.

תכני המסלול

  • מבוא לגסטרונומיה– טכניקות יסוד, מונחים מקצועיים, שפת הפטיסרי, תברואה ובטיחות מזון.
  • טכנולוגיית מזון– הבנת המבנה של חומרי הגלם, פיזיולוגיה של החומרים ותכונותיהם.
  • שיטות עבודה הנהוגות במטבח המקצועי– טכניקות קלאסיות וחדשניות כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, יצירת קישוטים, דקורציות ועוד.
  • סודות הקונדיטוריה– הכנה של מוצרי קונדיטוריה מגוונים:
  • בצק פריך, בצק שמרים, בצק עלים, לחמים, מרנגים, טארטים, טארטלטים, פחזניות ופרופיטרולים,
  • עוגות ויטרינה, עוגות גבינה
  • שוקולד, מוסים, גנאשים, פרלינים ופטיפורים
  • מקרונים
  • קינוחים בכוסות
  • טראפלס, ממתקים ועוד.
  • הדרכה והכוונה ייעודית– כל מה שצריך לדעת כדי לפתוח עסק פרטי: תמחור,  חישוב כמויות, התנהלות כללית.
  • הלמידה שמה דגש על טעם, פרזנטציות ועל רמות גימור גבוהות.

מתנה ל-10 נרשמים ראשונים

ערכת קונדיטור מתנה
נעליים, חולצת שף, סינר שף ותיקיית חומר לימודי.

תאריך פתיחה משוער:
בוקר – כ’ סיוון , 31/05/2021

09:30-14:30

משך הקורס:
28 מפגשים, 5 שעות שבועיות

סגל המרצות:
הקונדיטורית גלית בושי וקונדיטוריות נוספות

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.