קורס עיצוב ופיסול קולינרי

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות ואמניות בפיסול ועיצוב פירות. טרנד הכובש את העולם הקולינרי, המתפתח ומתעדכן ללא הרף. תוך חשיפה לטרנדים בינלאומיים והתנסות מעשית עם סגנונות עיצוב ופיסול מהמתקדמים והמובילים בעולם.

קהל היעד

הקורס מיועד לנשים בעלות זיקה לאומנות המעוניינות להתמקצע בתחום הגילוף הקולינארי ולשדרג אירועים ברמה גבוהה, ללא צורך בידע קודם.

תכני המסלול

  • שיעור מספר 1- פרחי ירקות וסידורי פרחים מירקות, טכניקות בסיסיות
  • שיעור מספר 2- מגשי ירקות, פרחי ירקות וקישוטי מזון
  • שיעור מספר 3- מגשי פירות, וורדים ממלון
  • שיעור מספר 4- גילוף פרחים מירקות קשים, פיסול ציפורים, ברבורים
  • שיעור מספר 5- ציור על אבטיח
  • שיעור מספר 6- גילוף במלון
  • שיעורים מספר 7+8- גילוף תאילנדי באבטיחים ומלונים.
  • תמחור ומכירה

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בהשגחת הבד"ץ.
הקורס כולל התנסות אישית בכל נושאי הקורס.
כל משתתפת תוכל לקחת הביתה את יצירותיה. הקורס כולל את כל החומרים הנדרשים.
פרויקט גמר בסיום הקורס.

ערכה מקצועית

ערכה מקצועית מתנה לכל נרשמת, הכוללת:
סכין טורנה וסכין גילוף תאילנדית מתנה
חומרי לימוד כתובים
דיסק תמונות
מצגת מקצועית

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.

משך הקורס:
8 מפגשים בני 3-4 שעות כל אחד.
פתיחה: יום רביעי י"א סיוון, 3.6.2020
פתיחת  הקורס מותנית במספר הנרשמות.

סגל המרצים:
שף לאמנות קולינארית ציפי כהן – אמנית בעיצוב פירות וירקות וגילוף קולינארי.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה