קורס עיצוב ופיסול קולינרי

נשים

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות ואמניות בפיסול ועיצוב פירות. טרנד הכובש את העולם הקולינרי, המתפתח ומתעדכן ללא הרף. תוך חשיפה לטרנדים בינלאומיים והתנסות מעשית עם סגנונות עיצוב ופיסול מהמתקדמים והמובילים בעולם.

קהל היעד

נשים בעלות ידיים עדינות עם יצירתיות, המעוניינות להתמקצע בתחום הקולינארי ולשדרג אירועים ברמה גבוהה, ללא צורך בידע קודם. מתאים למשתלמות חדשות וותיקות.

תכני המסלול

  • יצירת פרחי ירקות ובניית סידורי פרחים מירקות
  • הכנת קישוטי מזון למזנונים ולצלחות
  • יצירת קישוטים סיניים לצלחות
  • היכרות עם מגוון רעיונות הגשה
  • עיצוב מגשי פירות וירקות וסגנונות אריזה
  • פיסול במלונים, אבטיחים ותפוחים – יצירה של צורות מרהיבות כמו עגלה, סלסלה, ברבורים, פרפרים ועוד.
  • טכניקות גילוף פרחים מרהיבים בירקות קשים
  • טכניקות גילוף במלונים ואבטיחים – יצירת פרחים, מונוגרמות ודוגמאות שונות על גבי אבטיח ומלון.
  • טכניקות גילוף תאילנדי מתקדמות על אבטיחים ומילונים- כגון ורדים, עלים ופרחים נוספים
  • תמחור ומכירה
    כל מוצרי המזון שבקורס הינם בהשגחת הבד"ץ.
    הקורס כולל התנסות אישית בכל נושאי הקורס.
    כל משתתפת תוכל לקחת הביתה את יצירותיה. הקורס כולל את כל החומרים הנדרשים.
    פרויקט גמר בסיום הקורס.

ערכה מקצועית

ערכה מקצועית מתנה לכל נרשמת, הכוללת:
סכין טורנה וסכין גילוף תאילנדית מתנה
חומרי לימוד כתובים
דיסק תמונות
מצגת מקצועית

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.

משך הקורס:
10 מפגשים בני 3-3.5 שעות כל אחד. 50 שעות אקדמאיות
פתיחת הקורס מותנית במספר הנרשמות.

סגל המרצים:
שף לאמנות קולינארית ציפי כהן – אמנית בעיצוב פירות וירקות וגילוף קולינארי.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות