עיצוב בארים ואירועי בוטיק

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים תוך פיתוח יצירתיות וסגנון אישי. ההכשרה מובילה לפרנסה מתגמלת, מאתגרת ומלאת סיפוק.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה עיצובית ואהבה לאסתטיקה, המעוניינות להפוך את התחביב למקצוע מתגמל. תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב בארים באופן ממוקד ואיכותי.

תכני המסלול

  • חוקים, צבעים, קומפוזיציות ותכנון, לעיצוב נכון של שולחנות מזנונים ובארים.
  • היכרות עם סוגים שונים של טקסטיל לעריכת שולחנות, קיפולי מפיות, שזירת פרחים ורעיונות למרכזי שולחן,
  • סגנונות שונים של הגבהות.
  • קינוחים לבארים ופינגר פוד.
  • עיצובי פירות וירקות למזנונים.
  • עיצוב אירועי קונספט ואירועים שונים בהתאמה לאופי האירוע.
  • טכניקות מגוונות לשזירת פרחים על באר.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי תינתן בסיום הקורס.

תאריכי פתיחה:
טז' שבט, 11/02/2020
י"ד תמוז, 6/7/2020

משך הקורס: 8 מפגשים, 18:00-21:00

סגל המרצים:
שף לאמנות קולינארית ציפי כהן ומרצות אורחות.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה