עיצוב מזנונים ובארים

נשים

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים תוך פיתוח יצירתיות וסגנון אישי. ההכשרה מובילה לפרנסה מתגמלת, מאתגרת ומלאת סיפוק.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה עיצובית ואהבה לאסתטיקה, המעוניינות להפוך את התחביב למקצוע מתגמל. תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב בארים באופן ממוקד ואיכותי.

תכני המסלול

  • חוקים, צבעים, קומפוזיציות ותכנון, לעיצוב נכון של שולחנות מזנונים ובארים.
  • היכרות עם סוגים שונים של טקסטיל לעריכת שולחנות, קיפולי מפיות, שזירת פרחים ורעיונות למרכזי שולחן,
  • סגנונות שונים של הגבהות.
  • קינוחים לבארים ופינגר פוד.
  • עיצובי פירות וירקות למזנונים.
  • עיצוב אירועי קונספט ואירועים שונים בהתאמה לאופי האירוע.
  • טכניקות מגוונות לשזירת פרחים על באר.

מחיר הקורס

2950 ₪ עד ארבעה תשלומים 5% הנחה למשלמות במזומן. אין כפל מבצעים/הנחות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי תינתן בסיום הקורס.

משך הקורס: 8 מפגשים בני 4 שעות כל אחד סה"כ 32 שעות

סגל המרצים: שף לאמנות קולינארית ציפי כהן – אומנית בשזירת פרחים, גילוף פירות, קונדיטוריה ועיצוב קולינארי.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט