עיצוב בארים ואירועי בוטיק

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב הבר. דגש על פיתוח יצירתיות וסגנון אישי, לפרנסה מתגמלת, מאתגרת ומלאת סיפוק.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה עיצובית ואהבה לאסתטיקה, המעוניינות להפוך את התחביב למקצוע מתגמל.

תכני המסלול

  • עיצוב שולחנות ומרכזי שולחן, תוך הכרות עם סוגי טקסטיל שונים.
  • עיצוב מזנונים תוך התוודעות לתורת הצבעים, קומפוזיציה ותכנון מקצועי.
  • עיצוב מזנונים ממותגים.
  • שזירת פרחים למרכזי שולחן ומזנונים, הדגמת שזירה בכלים.
  • יצירת קינוחים המותאמים לבארים.
  • טכניקות להכנת  פינגר פוד למזנון מלוח.
  • עיצובי מגשי פירות למזנונים.
  • תמחור, חישוב כמויות למזנונים, ספקים ועוד… , כולל פרוייקט גמר בעיצוב מזנונים.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי תינתן בסיום הקורס.

תאריכי פתיחה:
י"ד תמוז, 6/7/2020

משך הקורס: 8 מפגשים, 10:00-13:00

סגל המרצים:
מאסטר לאמנות קולינרית ציפי כהן ומרצות אורחות.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?