עיצוב בארים ואירועי בוטיק

נשים

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב הבר. דגש על פיתוח יצירתיות וסגנון אישי, לפרנסה מתגמלת, מאתגרת ומלאת סיפוק.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה עיצובית ואהבה לאסתטיקה, המעוניינות להפוך את התחביב למקצוע מתגמל.

תכני המסלול

  • עיצוב שולחנות ומרכזי שולחן, תוך הכרות עם סוגי טקסטיל שונים.
  • עיצוב מזנונים תוך התוודעות לתורת הצבעים, קומפוזיציה ותכנון מקצועי.
  • עיצוב מזנונים ממותגים.
  • שזירת פרחים למרכזי שולחן ומזנונים, הדגמת שזירה בכלים.
  • יצירת קינוחים המותאמים לבארים.
  • טכניקות להכנת  פינגר פוד למזנון מלוח.
  • עיצובי מגשי פירות למזנונים.
  • תמחור, חישוב כמויות למזנונים, ספקים ועוד… , כולל פרוייקט גמר בעיצוב מזנונים.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי תינתן בסיום הקורס.

תאריכי פתיחה:
כ”ח סיוון  8.6.21

משך הקורס: 8 מפגשים, 18:00-22:00

סגל המרצים:
מאסטר לאמנות קולינרית ציפי כהן ומרצות אורחות.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.