קורס עיצוב בארים ומתנות

נשים

מטרת הקורס

הכשרת מעצבות בארים ומזנונים ומעצבות מתנות, תוך פיתוח יצירתיות וסגנון אישי, לפרנסה מתגמלת, מאתגרת ומלאת סיפוק.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה עיצובית ואהבה לאסתטיקה, המעוניינות להפוך את התחביב למקצוע מתגמל. תוך הכרות עם חוקים, טכניקות וכללים בעיצוב בארים ובעיצוב מתנות, באופן ממוקד ואיכותי.

תכני המסלול

  • חוקים, צבעים, קומפוזיציות ותכנון, לעיצוב נכון של שולחנות מזנונים ובארים.
  • היכרות עם סוגים שונים של טקסטיל לעריכת שולחנות, קיפולי מפיות, שזירת פרחים ורעיונות למרכזי שולחן,
  • סגנונות שונים של הגבהות
  • קינוחים לבארים ופינגר פוד.
  • עיצובי פירות וירקות למזנונים
  • עיצוב אירועי קונספט ואירועים שונים בהתאמה לאופי האירוע.
  • טכניקות שזירת פרחים על באר.
  • חשיפה לחומרים המשמשים לעיצוב מתנות, כמו צלופן, נייר משי, סרטים, בד וכדומה.
  • אומנות הקשירה ויצירת שיווי משקל לאריזות,
  • יצירה של אריזת מתנות ומשלוחי מנות מעוצבים .
  • עיצוב במגבות, טיטולים ושילוב מתנות אריזות ופרחים עם ממתקים.
  • זרי שוקולד וממתקים.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי תינתן בסיום הקורס.

משך הקורס:
8 מפגשים בני 4- 3 שעות כל אחד. סה"כ 40 שעות אקדמאיות.

סגל המרצים:
שף לאמנות קולינארית ציפי כהן – אומנית בשזירת פרחים, גילוף פירות,
קונדיטוריה ועיצוב קולינארי.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

סגירת תפריט