קורס בישול גורמה מקצועי

נשים

מטרת הקורס

הקורס מיועד לנשים בעלות ידע בעבודות המטבח השונות, המעוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה, ואף לפתיחת קייטרינג בוטיק. הקורס מקנה בסיס מקצועי נרחב במטבח הגורמה, תוך שילוב של אסכולות בישול מהעולם הגדול. דגש על התנסות מעשית בכל שיעור.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה במטבח. השואפות לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחומי הבישול השונים.

תכני המסלול

  • קיצוץ מקצועי
  • שיטות בישול מקצועיות
  • מגוון סלטים ומתבלים
  • מנות פתיחה קרות וחמות
  • דגים- בישול, טיגון, צריבה ואפיה. דגים כמנת פתיחה/ עיקרית.
  • סגנונות בישול ואפייה לעופות
  • סוגי בשר, שיטות בישול בשרים ועוד.
  • מוקפצים מרחבי העולם
  • תוספות ופשטידות.
  • מנות גורמה חלביות
  • לחמים מיוחדים
  • פינגר פוד
  • קינוחי גורמה מקצועיים.
  • אמנות הצילחות המודרני
  • הכשרה מעשית ליישום שיטות בישול
  • תכנון נכון של כמויות

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

משך הקורס:
10 מפגשים בני 3-3.5 שעות כל אחד. סה"כ 40 שעות אקדמאיות

סגל המרצים: 
שף אורנית עובדיה, שף מירי זורגר
יתכנו שפים אורחים.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

סגירת תפריט