קורס בישול גורמה מקצועי

נשים

מטרת הקורס

הקורס מיועד לנשים בעלות ידע בעבודות המטבח השונות, המעוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה, ואף לפתיחת קייטרינג בוטיק. הקורס מקנה בסיס מקצועי נרחב במטבח הגורמה, תוך שילוב של אסכולות בישול מהעולם הגדול. דגש על התנסות מעשית בכל שיעור.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה במטבח. השואפות לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחומי הבישול השונים.

תכני המסלול

  • צורות ושיטות חיתוך
  • מאפים מלוחים
  • שיטות בישול מקצועיות
  • מגוון סלטים ומטבלים
  • מנות פתיחה קרות וחמות
  • דגים – בישול, טיגון, צריבה ואפיה. דגים כמנת פתיחה/עיקרית.
  • סגנונות בישול ואפייה לעופות
  • סוגי בשר, שיטות בישול בשרים ועוד.
  • תוספות.
  • מנות גורמה חלביות
  • לחמים מיוחדים
  • פינגר פוד
  • אמנות הצילחות המודרני
  • הכשרה מעשית ליישום שיטות בישול

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

תאריכי פתיחה:

בוקר- כ”ה חשוון, 31.10.21,  בין השעות:10:00-14:00

ערב- ט”ז אלול ,24.08.21 , בין השעות: 18:00-22:00

סגל המרצים:
שף אורנית עובדיה, שף אתי מלכה

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.