קורס בישול גורמה מקצועי

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הקורס מיועד לנשים בעלות ידע בעבודות המטבח השונות, המעוניינות לשדרג את יכולת הבישול שלהן לרמת גורמה, ואף לפתיחת קייטרינג בוטיק. הקורס מקנה בסיס מקצועי נרחב במטבח הגורמה, תוך שילוב של אסכולות בישול מהעולם הגדול. דגש על התנסות מעשית בכל שיעור.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה במטבח. השואפות לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחומי הבישול השונים.

תכני המסלול

  • צורות ושיטות חיתוך
  • שיטות בישול מקצועיות
  • מגוון סלטים ומטבלים
  • מנות פתיחה קרות וחמות
  • דגים – בישול, טיגון, צריבה ואפיה. דגים כמנת פתיחה/עיקרית.
  • סגנונות בישול ואפייה לעופות
  • סוגי בשר, שיטות בישול בשרים ועוד.
  • תוספות.
  • מנות גורמה חלביות
  • לחמים מיוחדים
  • פינגר פוד
  • קינוחי גורמה מקצועיים.
  • אמנות הצילחות המודרני
  • הכשרה מעשית ליישום שיטות בישול

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

תאריכי פתיחה:
בוקר- ב' אייר, 26/04/2020, 10 מפגשים, 10:00-13:00
ערב – י"ז סיוון, 9/6/2020, 10 מפגשים, 18:00-21:00

סגל המרצים:
שף אורנית עובדיה ושפים נוספים.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה