קורס אמנות הבישול | גברים

גברים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

פיתוח ושדרוג המטבח הביתי לרמת גורמה. רכישת פרקטיקה מקצועית נרחבת.

קהל היעד

בעלי אוריינטציה לבישול, השואפים לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחומי הבישול השונים.

תכני המסלול

חיתוך מקצועי – רכישת ידע נרחב על סכינים, חיתוך מדויק ומהיר, שיטות עבודה מקצועיות המשדרגות ומייעלות את העבודה במטבח.

צירים ושיטות בישול– תהליכי עבודה ובישול נכונים, מיצויי מקסימלי של טעמים ללא שימוש באבקות ואינסטנט. יישום שיטות בישול מגוונות.

ארוחות בוקר ומנות ראשונות- חשיפה לעולם הרטבים הקרים: ויניגרט, מיונז. רטבים חמים הולנדייז. ויישם שיטות בישול נוספות.

בשר בקר בישולים ארוכים – סקירה כללית, התאמת הנתחים לשיטות הבישול השונות.

קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.

סוגי יישון, אחסון נכון, בישול מדויק וצלייה נכונה.

בשר בקר + בשר טחון – עולם הבשר על כלל נתחיו. התנסות בבשרים הדורשים בישול קצר.

עופות – סקירה כללית בנושא עופות, קנייה נכונה ובטוחה.

הדגמת פירוק לפרגיות, שימוש בסגנונות בישול שונים והכנת מנות עשירות ומגוונות.

דגים – סקירה כללית על דגים, קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.

הדגמת פילוט, חשיפה למגוון מנות היכולות לשמש כמנות פתיחה, ראשונות ועיקריות.

מטבח עולמי – הכרות עם מגוון מאכלים ממדינות שונות.

לחמים –  הסבר מעמיק על סוגי קמחים, חומרי התפחה ולישה נכונה.

הכרות עם לחמי מחמצת.

הכנת לחמים בסגנונות שונים.

ארוחת סיום –  פרוייקט בישול קבוצתי.

 

תעודה

למסיימים תינתן תעודה מטעם "הקמפוס הקולינרי" מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי.

תאריכי פתיחה:
בוקר – י"ד אלול 03/09/2020

משך הקורס:
10 מפגשים בני 4 שעות.
10:00-14:00

קורס ערב – מלא!

סגל המרצים:
שף עדי שוורץ ושף ישראל דודק.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?