קורס אמנות הבישול | גברים

גברים

מטרת הקורס

הקניית ידע מקצועי ועדכני ביסודות הבישול ושיטות בישול מקצועיות תוך היכרות והתנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות- עם מגוון סוגי המנות, אופני הטיפול בהם ובישול נכון, להכשרת טבחים לעבודה מקצועית ונכונה.

קהל היעד

גברים בעלי אוריינטציה בבישול, המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם ויכולותיהם הקולינאריות, לבשל נכון ולעשות שימוש נכון ומקצועי בידע הקולינרי. הקורס מקנה בסיס מקצועי לעבודה במטבח המקצועי, תוך שילוב של אסכולות בישול מהעולם הגדול עם יישום בעמדות עבודה אישיות, בדגש על עבודה מעשית, כך שכל מסיים יוכל להחיל את יכולותיו במטבח הפרטי או בעסק המקצועי.

תכני המסלול

  1. שיעור חיתוכים– הכרה עם המטבח, סכינים, צורות חיתוך.
  2. שיעור צירים ושיטות בישול– היכרות עם עולם הצירים, שידרוג המטבח הביתי.
  3. שיעור ארוחות בוקר ומנות ראשונות- חלבי– היכרות עם עולם הרטבים הקרים: ויניגרט, מיונז. רטבים חמים הולנדז. ניישם שיטות בישול נוספות.
  4. שיעור בשר בקר + בשר טחון – היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה בשיעור נעבוד עם נתחים נייחים ובשר טחון.
  5. שיעור בשר בקר בישולים ארוכים – היכרות עם עולם הבשר על כלל נתחיו. סוגי יישון, אחסון נכון, עבודה וצלייה נכונה בשיעור נעבוד עם נתחים ניידים.
  6. שיעור עופות– נכיר את סוגי העופות השונים, הנתחים האופייניים לכל עוף וסוג הבישול המתאים להם, נלמד לפרק עוף מעצמות ונכין שלל מנות מיוחדות.
  7. שיעור דגים: הכרות עם הדגה המקומית, סימני הכרות עם הדגים. ניקוי דגים, פילוט דגים.
  8. אוכל יהודי שף אורח
  9. מטבח עולמי- הכרות עם מגוון מאכלים ממדינות שונות .
  10. ארוחת סיום: בשיעור זה הבוגרים מתחלקים לקבוצות עבודה כל קבוצה מכינה מנת סיום שהטועמים הם אורחים של הבוגרים.

תעודה

למסיימים תינתן תעודה מטעם "הקמפוס הקולינרי" מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי.

משך הקורס:
10 שיעורים  כ-4 שעות כל שיעור

סגל המרצים:
שף עדי שוורץ ושף ישראל דודק.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות