קורס אומנות השרקוטרי והעישון | גברים

גברים

מטרת הקורס

הכרות עם אמנות השרקוטרי. סגנונות וטעמים. שיטות שימור, כבישה וייבוש במלח. שרקוטרי בוטיק כמיטב המסורת הצרפתית, עם התאמה לחיך הישראלי לחומרי הגלם המקומיים ולכשרות המהודרת!!!

קהל היעד

בעלי מקצוע בתחום הקולינריה ואנשים עם זיקה ואהבה לתחום השרקוטרי.

תכני המסלול

מעדני בשר אירופאיים – בדליקטסים מהמטבח הצרפתי כפרי, עם התאמות עכשוויות ומקומיות

אומנות הניקנוק – תערובות בשר ותערובות תיבול רטובות ויבשות.
אחוזי שומן נכונים ועוד.
הכנת נקניקיות במספר סגנונות.

עישון בשר – סוגי מעשנות, צורות עישון, עישון ביתי למתחילים ועד מקצועי.
התאמת זמני עישון לנתחים.
יתרונות של שילוב בישול בוואקום יחד עם השלמת עישון.

עישון ופסטרמות – מזה “בריין” ולמה הוא חשוב.
“ראב” יבש ומרינדות.
מה ההבדל בין פסטרמה לנקניק.

נקניקים וייבוש בשרים

*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז, יתכנו שפים אורחים

מחיר הקורס

עלות הקורס:
2,925 ש”ח

תעודה

תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי

תאריך פתיחה:

ז’ אדר ב’ , 10.03.22

יום חמישי בין השעות: 10:00-14:00

משך הקורס:
5 מפגשים כ- 4 שעות כל מפגש

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל