קורס אומנות הבשר | גברים

גברים

מטרת הקורס

אומנות הבשר במיטבה, פיתוח ושדרוג החשיבה, תוך יישום ורכישת פרקטיקה מקצועית נרחבת.

קהל היעד

בעלי אוריינטציה לבישול ואנשי מקצוע, השואפים לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחום הבשר.

תכני המסלול

הכרות מעמיקה עם עולם הבשר.
בקורס נעסוק ונעמיק בחלקי הבקר הקדמיים, חלקים ניידים ונייחים.
אחוזי שומן וסיביות המאפיינת כל נתח.
נכנס לעומק הבשר, נבין איך כל נתח מגיב ונתאים לו טכניקות בישול שונות ומגוונות,
החל מקדירות ותבשילים ועד צלייה והכנה מהירה ובישול בוואקום (סוויד) ונתנסה בעישון מהיר.
היכרות עם נתחים בקיצוב מודרני.
הכנת מנות עכשווית ומגוונות מן העולם.

עופות – פירוק עופות.
כללים נכונים לעבודה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה תברואתית.
טרי מול קפוא, עשה ואל תעשה.
הקפאה והפשרה נכונה. וכמובן טכניקות בישול תואמות.

*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז.

מחיר הקורס

עלות הקורס:
2,925 ₪ .

תעודה

תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי

משך הקורס:
5 מפגשים כ – 4 שעות כל מפגש.

תאריך הקורס:
ב’ אדר א’, 3.2.2022
יום חמישי בין השעות 10:00-14:00.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל