כוכבי מישלן

נשים

מטרת הקורס

הסודות לקינוחי פרימיום בהשראת השפים הגדולים בעולם. כל החידושים והטרנדים העכשווים בעולם הפטיסרי הצרפתי. טכניקות קישוט מהמתקדמות בעולם. פיתוח יכולות מתקדמות בקונדיטוריה, תוך שימת דגש על פרזנטציות מורכבות מקצועיות ומתקדמות.

קהל היעד

נשים בעלות ידע מקצועי מקיף בקונדיטוריה, בוגרות קורס ויטרינה פריזאית או קורס קונדיטוריה אחר.

תכני המסלול

  • עוגות ויטרינה בפרזנטציות עכשוויות.
  • פטיפורים בקישוטים וגימורים ייחודיים.
  • קינוחים חדשניים בסגנון מודרני.
  • מבחר מנות בוטיק ברמת גימור צרפתית בסגנון מתקדם, שילוב טעמים וטקסטורות שונות וטכניקות קישוט מתקדמות.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס – התעודה חתומה ע”י איגוד השפים הישראלי ואיגוד השפים הבינלאומי.

תאריך פתיחה:

יום שני כ”ח תשרי , 4.10.21

משך הקורס:
6 מפגשים, 18:00-22:00

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.