כוכבי מישלן

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

פיתוח יכולות קונדיטוריות בטכניקות מתקדמות. יצירה והגשה של מוצרי קונדיטוריה מורכבים. שימת דגש על פרזנטציות חדשניות וחשיפה לטרנדים עדכניים תוך התנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות.

קהל היעד

נשים בעלות ידע מקצועי מקיף בקונדיטוריה, בוגרות קורס קונדיטורית בוטיק למתחילות או קורס קונדיטוריה אחר.

תכני המסלול

  • עוגות ויטרינה מורכבות בפרזנטציות יחודיות.
  • פטיפורים מורכבים בקישוטים וגימורים מיוחדים.
  • קינוחים חדישים בסגנון מודרני.
  • עבודות בשוקולד בפרזנטציות עדכניות.
  • פרזנטציות מיוחדות , קישוטים וגימורים מורכבים.
  • מבחר עוגות בוטיק ברמת גימור צרפתית בסגנון מודרני, שילוב טעמים בטקסטורות שונות.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס – התעודה חתומה ע"י איגוד השפים הישראלי ואיגוד השפים הבינלאומי.

תאריך פתיחה:
15/06/20, כ"ג סיוון

משך הקורס:
6 מפגשים, 18:00-22:00

הקונדיטורית מלכי אדלר
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה