כוכבי מישלן

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הסודות לקינוחי פרימיום בהשראת השפים הגדולים בעולם. כל החידושים והטרנדים העכשווים בעולם הפטיסרי הצרפתי. טכניקות קישוט מהמתקדמות בעולם. פיתוח יכולות מתקדמות בקונדיטוריה, תוך שימת דגש על פרזנטציות מורכבות מקצועיות ומתקדמות.

קהל היעד

נשים בעלות ידע מקצועי מקיף בקונדיטוריה, בוגרות קורס ויטרינה פריזאית או קורס קונדיטוריה אחר.

תכני המסלול

  • עוגות ויטרינה בפרזנטציות עכשוויות.
  • פטיפורים בקישוטים וגימורים ייחודיים.
  • קינוחים חדשניים בסגנון מודרני.
  • מבחר מנות בוטיק ברמת גימור צרפתית בסגנון מתקדם, שילוב טעמים וטקסטורות שונות וטכניקות קישוט מתקדמות.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס – התעודה חתומה ע"י איגוד השפים הישראלי ואיגוד השפים הבינלאומי.

תאריך פתיחה:
20/07/20, כ"ח תמוז

משך הקורס:
6 מפגשים, 18:00-22:00

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?