קולינריה חובקת עולם

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

קורס סובב עולם חוצה יבשות וסגנונות. הקורס מקנה ידע ברזי הבישול הבינלאומי, מאפשר חשיפה למגוון שיטות בישול וטכניקות עבודה מקצועיות.

קהל היעד

נשים בעלות אוריינטציה לבישול ובעלות קייטרינג המעוניינות בשדרוג מקצועי.

תכני המסלול

בכל מפגש נבקר במדינה אחרת, נחשף לטכניקות בישול ייחודיות ונערוך מסע לעולמות קולינריים
קסומים בשילוב תבלינים ורטבים מרתקים.

תאילנד
המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. במפגש
זה נשתמש בטכניקות ייחודיות למטבח התאילנדי תוך שימת דגש על חיתוך מאוד מדויק ופרזנטציות
מרשימות ועכשוויות. כמו כן נטעם ונריח תבלינים מיוחדים וניצור תערובות מעניינות.
יפן
המטבח היפני מאופיין בשיטות בישול מהירות ובריאות.
נתנסה במנות מסורתיות עשירות: נצרוב, נקפיץ, נמלא ונאדה.
הודו
המטבח ההודי מאופיין במנות צמחוניות ענפות ומיוחדות.
נערוך הכרות עם תבלינים שלמים וארומטיים, ונכין מגוון בצקים מיוחדים.
איטליה – חלבי
המטבח האיטלקי מאופיין עפ"י אזורים וסגנונות בישול.
נתנסה בהכנת מנות מעניינות מאזורים מגוונים בשילוב בצקים וגבינות.
איטליה- בשרי
כשצפון ודרום נפגשים נוצרת חגיגה של תהליכי ייבוש, יישון, קדירה וצלייה.
ניחשף לעולם הבשר האיטלקי על שלל סגנונותיו וטעמיו.
בריטי
המטבח הבריטי מאופיין במספר מנות דגל מומלצות. נערוך הכרות עם שיטות הבישול האופייניות
ועם מנות מרתקות וטעימות.
הולנד
המטבח ההולנדי ידוע במנות דגים משובחות, מאפים מתוקים וכמובן הצ'יפס המפורסם. נלמד
להכין את המנות שאסור לפספס כשנוחתים באמסטרדם, נכיר תהליכי כבישה, טיגון, בישול ואפייה
במאכלים השונים.
צרפת
המטבח שממנו התהוותה הקולינריה העכשווית. נכיר את הקלאסיקה הצרפתית במלוא הדרה, ניתן
קפיצה קטנה לפריז ונתענג על כל ביס וביס.
דרום אמריקה
המטבח בדרום אמריקה מגלם שמחת חיים ואנרגטיות הבאים לידי ביטוי בבישול, בטעמים, בצבעים,
בריחות ובכל וריאציה אפשרית. כאן נתנסה בממולאים איכותיים ונכיר מגוון מאכלים להמחשת השוני
הקיים בין מדינות האזור.
טורקיה
המטבח הטורקי הינו המטבח הקרוב אלינו ביותר ומשלב טעמים וריחות מוכרים. סגנונו ים תיכוני
מובהק ואם זאת ייחודי לתורכיה עצמה )עם השפעות ארמניות / עות'מאניות(
נתנסה בבצקים אופייניים ובמאכלי בשר שונים.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע"י איגוד
השפים הישראלי והבינלאומי.

 

10 מפגשים בני 4 שעות כל אחד.

18:00-22:00

שף אורנית עובדיה
ואתי מלכה

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?