פרופשיונל שף | גברים

גברים

מטרת הקורס

הכשרת טבחים מקצועניים, פיתוח חשיבה רוחבית של שף, הקניית שיטות עבודה ייחודיות לבישול כמותי, שיטות עדכניות של הגשה וצלחות. היכרות עם מנות מיוחדות מסביב לעולם, עד לרמת שף מקצועי. הקורס יפתח בך עירנות לטרנדים ומגמות מובילות בעולם. בסיום המסלול תוכל להשתלב בתחום ההסעדה, במקומות עבודה מגוונים, או לפתח קריירת שף עצמאית.

קהל היעד

גברים בעלי זיקה בעולם הבישול, או טבחים ותיקים המעוניינים לשדרג את יכולותיהם, להכפיל את התפוקה ואת הרווחיות מהמנה.

תכני המסלול

לימוד עומק של הכישורים הנחוצים לשף מקצועי, ביסוס עבודות הבישול ולימוד האומנות שבבישול, היכרות לעומק עם היכולות המקצועיות של המטבח

  • היכרות עם מחלקות המטבח השונות
  • שיטות עבודה הנהוגות במטבח המקצועי
  • בנית תפריט
  • בניה של טעמי מנות
  • עלות המזון- פוד קוסט
  • רפרטואר מתכונים – מהקלאסי ועד לחדשני
  • חשיבה של שף
  • יצירת מנות חדשות
  • תזונה ובישול בריא
  • היכרות מקצועית עם עבודות המטבח
  • הכנת מנות ברמת עבודה גבוהה
  • צילחות
  • לימודי ניהול והקמת עסק, שיווק עסקי ועוד.
  • חישוב כמויות ותמחור
  • צורת העבודה המוסדית
  • הכנת אירועים מקצועית
  • כשרות המטבח
  • בטיחות מזון

תוצרים

במסלול אומנות הבישול תלמד להכין מגוון סוגים של מנות גורמה ייחודיות, ומנות מסוגים ייחודיים, כגון:

  • מטבח קר
  • מטבח חם
  • אפיה מלוחה
  • עופות ופרגיות
  • בשרים
  • רטבים ומרקים
  • דגים
  • מנות פתיחה ופתיחים
  • קיצוץ ירקות והכנת סלטים וחמוצים
  • פשטידות
  • מוקפצים
  • טרינים
  • קישים
  • תוספות
  • קישוטי מזון
  • מתכונים מסביב לעולם
  • בישול גורמה

עבודה מעשית

במסגרת מסלול נבשל בקייטרינג ומטבחים מוסדיים, נתרגל את כל הנושאים הנלמדים והמיומנויות הנדרשות.
הקורס אינו כולל נסיעות לסיורים ולאירועים והוצאות חריגות שאינם קשורים באופן ישיר ללימודי המגמה

תוספות

ערכת סכיני שף מקצועי חולצת שף ותיקיית חומר לימודי מתנה.

60 מפגשים של 5 שעות / 7 שעות אקדמאיות סה"כ 300 שעות

שף עדי שוורץ ושף ישראל דודק

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט