עיצוב עוגות

נשים

ניתן לקבל מימון
לחלק מהקורסים

במידה ואת עוסקת במקצוע שוחק
ועומדת בקריטריון של גיל וותק
ניתן לקבל מימון מלא לקורס.
לפרטים נא לפנות למירית
055-6618899

מטרת הקורס

הכשרת נשים לעיסוק מקצועי בתחום. מתן כלים ליצירת עוגות מרהיבות לאירועים שונים ומגוונים כגון: חתונות, בריתות, בר מצווה, בת מצווה, אירוסין וימי הולדת. חשיפה לחומרי גלם ייחודיים ולטרנדים בינלאומיים. בקורס יושם דגש על פיתוח יצירתיות בעיצוב העוגה, טכניקות מתקדמות וטיפים חשובים.

קהל היעד

נשים ונערות בעלות יכולת אומנותית המעוניינות לרכוש ידע מקצועי ומקיף בתחום.

תכני המסלול

הקורס מקנה את כל הכלים והיסודות באמנות עיצוב העוגות:

  • זילוף בקרם – טכניקות ציפוי מקצועיות, הכרות עם מגוון צנטרים, עיטור דופן, יצירת כוכבים, רוזטות, צדפים ועוד.
  • זילוף פרחים– זילוף פרחים ועלים, העתקת ציור.
  • בצק סוכר– עבודה נכונה עם בצק סוכר, העתקת תמונה וצביעה, עיטוף עוגה עגולה ומרובעת.
  • פיסול בבצק סוכר– פיסול דמויות, חיות ועוד, יצירת סרטי מתנה, סרגלי תפיחה, גימורים וקישוטים.
  • שוגרווייל-הכנת תחרות אכילות מבצק סוכר.
  • קאפקייקס– זילופים וקישוטים מבצק סוכר המותאמים לקאפקייקס.
  • גנאש– עיטוף עוגה בגנאש בטקסטורה ייחודית ומורכבת.
  • עוגיות רויאל אייסינג– טכניקות מקצועיות להכנת עוגיות רויאל אייסינג מרשימות ומדויקות לכל אירוע.
  • בצק פרחים– יצירת פרחים בסגנונות שונים מבצק סוכר בעל מרקם ייחודי.
  • עוגת קומות– עוגת קומות מרהיבה המותאמת לחתונות ואירועים שונים

     

 

תוצרים

בכל שיעור תצאי עם תוצר יפיפה, מעשה ידייך להתפאר!

עבודה מעשית

עבודה מעשית אישית בכל שיעור.

שלב אחר שלב, מציפוי העוגה ועד לתוצאה הסופית המושלמת!

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

תאריך פתיחה:

כ"ח אייר, 10/05/21

משך הקורס:
10 מפגשים בני 3.5 שעות כ"א

18:00-21:30

סגל המרצים:
גלית בושי

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?