קורס עיצוב וקישוטי עוגות

נשים

מטרת הקורס

עיצוב ופיסול בעוגות הוא טרנד בינלאומי שמהווה תנאי סף לכל קונדיטור. העיצוב מאפשר יצירת עוגות ראווה, פיסול בבצק סוכר, תחרה אכילה, זילופים יצירתיים, פרחים וטכניקות בטרנדים בינלאומיים. הקורס מכשיר קונדיטוריות וכאלו בעלות אוריינטציה קונדיטורית ליצירת עוגות ראווה, וחשיפה לטרנדים בינלאומיים בחזית עיצוב ופיסול עוגות. הקורס יפתח בך את הצד היצירתי שבעיצוב העוגות, ויתן לך את הכלים, הטכניקות, הסודות הטיפים והיכולות לעצב ולפסל כל מאפה.

קהל היעד

בעלות אוריינטציה קונדיטורית עם יכולות יצירתיות, המעוניינות לפתח יכולות יצירתיות וטכניקות באמנות עיצוב וקישוט עוגות, עם ידע מעשי והתנסות בעמדות עבודה אישיות.

תכני המסלול

הקורס מקנה את כל הכלים והיסודות באמנות עיצוב העוגות:

  • זילוף בקרם – טכניקות בציפוי עוגות, ציור ומילוי בזילופי קצפת, ועיטורי דופן.
  • זילוף פרחים ותחרות
  • בצק סוכר- עבודה נכונה עם בצק סוכר, עיטוף עוגה עגולה ומרובעת
  • יצירת סרטי מתנה, העתקת תמונה, צבטונים, סרגלי תפיחה, גימורים וקישוטים, פיסול בבצק סוכר
  • תחרת סוכר אכילה
  • קאפקייקס
  • בצק שוקולד וגנאש
  • עוגיות ורויאל אייסינג
  • פרחים מבצק פרחים
  • עוגת חתונה בקומות
  • תוצרים בכל שיעור

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הבינלאומי

משך הקורס:
10 מפגשים בני 3-3.5 שעות כל אחד סה"כ 35 שעות( 46 שעות אקדמאיות)

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי – שף קונדיטור ברמה בינלאומית ושפים אורחים.

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות