גורמה למקצוענים

נשים

מטרת הקורס

הקניית טכניקות חדשניות במטבח המקצועי תוך הבנת תהליכי בישול מורכבים. התנסות מעשית ביצירת מנות גורמה ייחודיות, ורכישת כלים שיקפיצו את היכולות המקצועיות של התלמידות במטבח הגורמה.

קהל היעד

בוגרות קורס בישול גורמה ונשים בעלות ידע מקצועי בבישול.

תכני המסלול

  • דגים- הקניית ידע נרחב ומעמיק בנושא דגים, התנסות בפילוט דגים מקצועי וטכניקות בישול חדשניות.
  • בשר הכרות והתנסות עם מנות גורמה מאירועי יוקרה, רכישת ידע מקיף בחלקי הבשר השונים, למידה של שיטות בישול מגוונות.
  • מנות צמחוניות הכרות עם עולם התוכן הצמחוני ותחליפים לחומרי גלם שימושיים. יצירת מנות גורמה צמחוניות על פי הטרנדים העכשוויים.
  • גורמה חלבימנות גורמה מרשימות בסגנון ים תיכוני, איטלקי וצרפתי.
  • מנות פתיחה קרות בשרי ופרווה- רכישת טכניקות ייחודיות ליצירת מנות פתיחה מרהיבות שניתנות לביצוע גם במטבח הביתי
  • עופותהסבר על סוגי העופות השונים ושיטות בישול מתאימות. התנסות אישית בפירוק מקצועי של פרגיות.

התכנית כוללת שיטות בישול חדשניות ועכשוויות כגון: בישול בוואקום ושימוש ובישול בתרמו מיקס ובנוסף טכניקות מעולם הבישול המולקולארי כמו: "קוויאר" "ספגטי" "ספרות" "אבקות שמן" ועוד.

מחיר הקורס

2880 ₪  אפשרות לתשלומים.
5% הנחה למשלמות במזומן.
אין כפל מבצעים/הנחות!

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
הקמפוס הקולינרי מוכר ע"י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

6 מפגשים בני 4 שעות כל אחד סה"כ כ-32 שעות אקדמאיות

שף אורנית עובדיה, שף מירי זורגר

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

סגירת תפריט