סדנת בשר – שלושת החלקים

זה מה שנלמד בקורס

פרק א'
בריסקט – מזה? למה זה דומה? איך מבשלים אותו??
בסדנא תקבלו את כל המידע סביב הנתח שלא מקבל מספיק תשומת לב!
מנות טעימות ומרשימות שישדרגו לכם את הארסנל במטבח
והכי חשוב בלי הרבה התעסקות והכנות
צעד צעד מלווה בטיפים חשובים בכל הנוגע לבשר

 

פרק ב'
טלה….מפחיד? מלחיץ? לא עוד!
מנה מרשימה עם טעמים משגעים ונוכחות שלא ניתן לפספס.
תבשיל חגיגי ומיוחד
טעמים ים תיכוניים, תואמי תקופה
שלב שלב מרגע הגעתך לקצבייה, למטבח ולהגשה עצמה!!!

 

פרק ג'
בסדנא זו אעסוק בנתח הנקרא: מכסה הצלע
תכונות, טכניקות בישול והכי חשוב טיפים!
נלמד להכין מתכון משגע מנתח זול במחירו אך לא באיכותו!

עלות

סדנת פסח
בקמפוס הקולינרי
460 ש"ח

ובסדנה דיגיטלית רק:
180 ש"ח

ועכשיו מבצע קורונה:
120 ש"ח בלבד!
לסדנה המלאה
כל שלושה הפרקים
לשימוש וצפיה לכל החיים

וגם שני בונוסים:

מדריך בשר מתנה!
ושובר הנחה לרכישת בשרים בחנות "מיט צויס".

פרק בודד: 49 ש"ח

שלושה פרקים: 120 ש"ח

שלושה פרקים: 120 ש"ח

שאלות ותשובות

חד משמעית לא. הצפיה מיועדת לשימוש אישי. רק מי שרכש את הקורס יוכל לצפות בזה, ובני ביתו.
לא ניתן להעביר קורס זה או פרטי הגישה לאף אחד אחר, שאינו גר בביתכם.
תעשי העתק הדבק מהמייל.
הסיסמה מורכבת כך על מנת לחסום פריצות לאתר.
מי שמעוניין להחליף סיסמה אחרת, ניתן לעשות את זה כאן:
תשובה: 
מיד לאחר הרישום נשלח אוטומטית מייל עם שם משתמש וסיסמה. יתכן והוא נכנס לקידומי מכירות או לספאם. באם לא קיבלתם בשום מקום באתר, תוכלו לפנות אלינו.
הקורס יפתח בהדרגה לצפיה באתר ב- 25.03.20.
 
נכון, כי יש שם נשים. במידה וזה לא נפתח לך, שלחי לנו בקשה במייל fruitart1@gmail.com ואנחנו נשלח אלייך קישור לג'מבו מייל להורדה, ברגע שהאתר יפתח לצפיה. שימו לב, הצוות שלנו פועל רק בין השעות: 10:00-16:00.
 
 

שימו לב: אם הסינון שלכם לא מאפשר צפיה באתר כתבו לנו כאן

1

שף אורנית עובדיה

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית