סדנת בשר – שלושת החלקים

זה מה שנלמד בקורס

פרק א’
בריסקט – מזה? למה זה דומה? איך מבשלים אותו??
בסדנא תקבלו את כל המידע סביב הנתח שלא מקבל מספיק תשומת לב!
מנות טעימות ומרשימות שישדרגו לכם את הארסנל במטבח
והכי חשוב בלי הרבה התעסקות והכנות
צעד צעד מלווה בטיפים חשובים בכל הנוגע לבשר

 

פרק ב’
טלה….מפחיד? מלחיץ? לא עוד!
מנה מרשימה עם טעמים משגעים ונוכחות שלא ניתן לפספס.
תבשיל חגיגי ומיוחד
טעמים ים תיכוניים, תואמי תקופה
שלב שלב מרגע הגעתך לקצבייה, למטבח ולהגשה עצמה!!!

 

פרק ג’
בסדנא זו אעסוק בנתח הנקרא: מכסה הצלע
תכונות, טכניקות בישול והכי חשוב טיפים!
נלמד להכין מתכון משגע מנתח זול במחירו אך לא באיכותו!

עלות

סדנת פסח
בקמפוס הקולינרי
460 ש”ח

ובסדנה דיגיטלית רק:
180 ש”ח

ועכשיו מבצע קורונה:
79 ש”ח בלבד!
לסדנה המלאה
כל שלושה הפרקים
לשימוש וצפיה לכל החיים

וגם בונוס:

מדריך בשר מתנה!

פרק בודד: 49 ש"ח

שלושה פרקים: 79 ש"ח

שלושה פרקים: 79 ש"ח

רוצים לרכוש את שתי סדנאות הבשר שלנו?

סדנת בשר 1 עם שף ישראל דודק
+ סדנת בשר 2 עם שף אורנית עובדיה
במקום: 268 ש”ח
רק: 228 ש”ח
לשתי סדנאות מלאות, שישה פרקים!

שאלות ותשובות

חד משמעית לא. הצפיה מיועדת לשימוש אישי. רק מי שרכש את הקורס יוכל לצפות בזה, ובני ביתו.
לא ניתן להעביר קורס זה או פרטי הגישה לאף אחד אחר, שאינו גר בביתכם.
תוכלו בכל זמן נתון ליצור את סיסמתך כאן בלינק הזה בעזרת המייל שלך בלבד:
 
אם נתקלת בבעיה נוספת פני אלינו למייל:  support@culinarycampus.co.il
נכון, כי יש שם נשים. במידה וזה לא נפתח לך, שלחי לנו בקשה במייל fruitart1@gmail.com ואנחנו נשלח אלייך לצפיה בגוגל דרייב. שימו לב, הצוות שלנו פועל רק בין השעות: 10:00-16:00.
 
 
מיד אחרי התשלום ומילוי הפרטים תקבלי מייל עם פרטי המשתמש שלך וקישור ישיר לסדנה שרכשת.
שימי לב למלא במדוייק את פרטי המייל שלך!

שימו לב: אם הסינון שלכם לא מאפשר צפיה באתר כתבו לנו כאן

1

שף אורנית עובדיה

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.