סדנת אירוח חלבי

זה מה שנלמד בקורס

תביאו את המסעדה החלבית אליכם הביתה!

סדנת אירוח חלבית דיגיטלית – לאירועים, לחג ולבית. סדנה שתביא אליכם הביתה את המנות מהמסעדה ליישום במטבח שלכם.

סדנה בת שלושה פרקים, עם מבנה מלא של אירוח חלבי, דגים, תוספות, מאפים וסדנת פסטה מקצועית.

בסדנה הדיגיטלית, תקבלו הרבה מאוד טכניקות מקצועיות ופרקטיקה כיצד לעבוד עם חומרי הגלם שנעשה בהם שימוש, כל טכניקה ומתכון יאפשרו לכם לפתח אותם לעוד הרבה מאוד וריאציות ופרזנטציות נוספות.

סדנה שהיא חובה לחובבי החלבי.

פרק א' – סדנת פסטה

בסדנת הפסטה הדיגיטלית תקבלו הסבר על חומרי הגלם. תלמדו כיצד מייצרים לבד פסטה, ולמה זה לא מורכב.

תכירו את בצק הפסטה, ותלמדו לצבוע את הבצק ברכיבים טבעיים.

עבודה עם מכונת פסטה, ולמה כדאי שתהיה לנו מכונת פסטה בבית.

תלמדו להכין מליות עשירות לרביולי או טורטליני, וסוגי רטבים.

תלמדו גם איך לנצל את שאריות המלית ולהפוך אותה למנה נוספת!

תלמדו גם את אופן הבישול המדוייק של הפסטה, אל דנטה.

ותלמדו לייצר פסטה בדיוק כמו במסעדה!

וגם בונוס:

תלמדו אילו עוד שימושים יש למכונת הפסטה (הרבה מאוד!)

פרק ב' – סדנת מאפים חלביים

עוגת שמרים מלוחה – מאפה שמרים במילוי פסטו, עגבניות מיובשות וגבינות.

תכירו אותו במגוון פרזנטציות אופציונאליות. תלמדו את הטכניקות המקצועיות של בצק שמרים מקצועי השימושי למאפים רבים נוספים, גם בשריים, חלביים ופרווה.

תלמדו מה התפקיד של כל רכיב בבצק, כדי להבין איך מתנהג בצק שמרים מקצועי. תכירו אופציות רחבות של מליות נוספות.

היכרות עם בצק הפילו,  תכירו כללי יסוד כיצד הוא מתנהג, ולמה הוא כל כך נוח ומאפשר לפתח אותו להרבה מאוד וריאציות.

תכירו את היתרונות שלו, ותתנסו במספר פרזנטציות שונות שייצרו לכם אפשרויות רחבות מאוד, עם מליות שונות.

וגם בונוס:

תכירו גם אפשרויות כיצד להמיר מצרכים במתכון למצרכים בריאים.

פרק 3: מנת הדגל במסעדה

דג דניס /לברק לצד ריזוטו איטלקי

המנה הכי מבוקשת במסעדות, במטבח שלכם.

נלמד לפלט דג, טכניקת עבודה נכונה עם דגים בכלל, וטיפים כיצד בוחרים דג.

בסדנה הדיגיטלית תלמדו את כל הסודות איך לעשות ריזוטו מקצועי ולא דייסתי.

וגם בונוס:

כיצד בוחרים דג, ומאחסנים אותו בצורה נכונה.

עלות

סדנת אירוח חלבי

מחיר של כל קורס פרונטאלי בקמפוס
460 ש”ח
מחיר של קורס דיגיטלי באתר
250 ש”ח
ועכשיו מחיר מיוחד לתקופת הקורונה
189 ש”ח בלבד

לסדנה מלאה בת 3 פרקים.
לשימוש וצפיה לכל החיים.

וגם בונוס:

מדריך בשר מתנה!

שלושה פרקים: 189 ש"ח

שלושה פרקים: 189 ש"ח

שאלות ותשובות

חד משמעית לא. הצפיה מיועדת לשימוש אישי. רק מי שרכש את הקורס יוכל לצפות בזה, ובני ביתו.
לא ניתן להעביר קורס זה או פרטי הגישה לאף אחד אחר, שאינו גר בביתכם.
תוכלו בכל זמן נתון ליצור את סיסמתך כאן בלינק הזה בעזרת המייל שלך בלבד:
 
אם נתקלת בבעיה נוספת פני אלינו למייל:  support@culinarycampus.co.il
נכון, כי יש שם נשים. במידה וזה לא נפתח לך, שלחי לנו בקשה במייל fruitart1@gmail.com ואנחנו נשלח אלייך לצפיה בגוגל דרייב. שימו לב, הצוות שלנו פועל רק בין השעות: 10:00-16:00.
 
 
מיד אחרי התשלום ומילוי הפרטים תקבלי מייל עם פרטי המשתמש שלך וקישור ישיר לסדנה שרכשת.
שימי לב למלא במדוייק את פרטי המייל שלך!

שימו לב: אם הסינון שלכם לא מאפשר צפיה באתר כתבו לנו כאן

1

שף אורנית עובדיה

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.