סל קניות

שושני שמרים
שוקולד חלבה

מתכון עשיר בבטעמים שימלא את הבית בניחוחות אפיה.

שושני שמרים שוקולד חלבה

שושני שמרים שוקולד חלבה

מתכון: שף ישראל דודק
צילום: מנוחי הכסטר
פורסם בקטיפה

חומרים:

1 ק”ג קמח
20 גר’ שמרים יבשים
200 גר’ סוכר
10 גר’ משפר אפייה
4 ביצים
200 גר’ חמאה מומסת/ מרגרינה/ שמן
1 כפית מלח
300 מ”ל מים / חלב

מלית:
כוס ממרח שוקולד
כוס טחינה גולמית

ציפוי:
כוס סוכר
כוס מים
כף אמרטו
ברס אגוזי לוז

אופן ההכנה:

הכנת הבצק 
במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, שמרים וסוכר. מוסיפים בהדרגה את הביצים, מים חמאה מומסת ומעבדים עד לקבלת בצק מוסיפים את המלח ומעבדים במשך 10 דק’ נוספות.
מעבירים לקערה גדולה מכסים ומתפיחים במשך כ – 40 דק’ (עד הכפלת הנפח).

מילוי ואפייה 
מחלקים את הבצק ל – 4 חלקים שווים.
מערבבים את ממרח השוקולד עם הטחינה.
מרדדים את הבצק, מורחים במילוי ומגלגלים לגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 2 ס”מ. מסדרים בתבנית ומתפיחים.

מברישים בחלמון ביצה ואופים 180 מעלות 25-30 דק’

ציפוי
מרתיחים בסיר מים עם סוכר עד להמסת הסוכר, מבשלים עוד כמה דקות להסמכה קלה, מסירים מהאש ומוסיפים את האמרטו. מברישים את העוגה הקרה בסירופ חם או עוגה חמה בסירופ קר. מפזרים מעל ברס לקישוט

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל