חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

רוגלעך פסטו

נצלו את הימים האלו להכנת מאפים מושלמים כלחמניות מיוחדות, או כחטיף מושלם בין הארוחות או ליציאות בימי החופשה.

רוגלעך פסטו

רוגלעך פסטו

מתכון: שף מירי זורגר
סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

נצלו את הימים האלו להכנת מאפים מושלמים כלחמניות מיוחדות, או כחטיף מושלם בין הארוחות או ליציאות בימי החופשה.

חומרים:

ללחמניות
1 ק”ג קמח
50 גר’ שמרים
2 ביצים
100 גר’ מרגרינה
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
3/4 כוס שמן
2-3 כוסות מים

למלית הפסטו
1 צרור פטרוזיליה ללא גבעולים
1 צרור בזיליקום ללא גבעולים
5-6 שיני שום
רבע כוס שקדים או אגוזי מלך
1 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לציפוי
1 כוס שומשום לבן

אופן ההכנה:

שמים את החמאה, נוזלים, ביצים, סוכר בקערת המיקסר, מעל הקמח את המלח. לשים בזרוע הלישה כ8-10 דקות לפחות עם הפסקה אחת באמצע למנוחה קצרה. תוך כדי לישה מוסיפים את השמן. הבצק צריך להיות מאד רך וגמיש, ובמתיחה נמתח ולא נקרע. מכסים בניילון נצמד ומשאירים להתפחה עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו.

הכנת הפסטו
שמים את החומרים במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה

הרכבת המנה
מחלקים את הבצק ל 4 ומרדדים כל עלה למלבן צר וארוך וחותכים למשולשים.
מורחים פסטו ומגלגלים לקרואסון .
מניחים את הקרואסונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשאירים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 30-40 דקות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל