סל קניות

קינוח מוס שוקולד בראוניז
ופרורים פריכים לפסח

לכבוד הפסח מתכון לקינוח חגיגי, אף אחד לא יאמין לכם שהוא מאה אחוז פסחי

מאת שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

מוס שוקולד בראוניס ופירורים פריכים

קינוח מוס שוקולד בראוניז ופרורים פריכים לפסח
הכנה שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
צילום: שירן כרמל
סטיילינג מיה ליבנת הרוש

חומרים:

למוס שוקולד:
250 ג. שוקולד מריר
3\1 כוס שמן אגוזים
1 כף קפה מומס ב3 כפות מים רותחים
2 כפות ליקר או יין
5 ביצים מופרדות
4\3 כוס סוכר

לפירורים:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
4\3 כוס אגוזים או שקדים טחונים
1 ביצה
4\3 כוס שמן
2\1 כוס סוכר
4\1 כפית מלח

לבראוניס:
4 ביצים
4\1 1 כוס סוכר
3\2 כוס שמן
2 כפיות קפה מומסות ב2 כפיות מים
2\1 כוס קקאו איכותי
כוס קמח תפוחי אדמה
2\1 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

מוס שוקולד:
בסיר קטן שמים את השוקולד,השמן הקפה והיין ומבשלים עד לקבלת קרם אחיד.
מצננים מעט ובינתיים מקציפים את החלמונים עם 2\1 כוס סוכר כ5 דקות.מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד תוך הקצפה איטית.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 4\1 כוס הסוכר לקצב יציב.מקפלים את תערובת השוקולד והחלמונים לחלבונים המוקצפים לאיחוד מושלם

לפירורים:
מעבדים את כל החמרים ביד במעבד מזון או במיקסר לתערובת פירורית
מפזרים את הפירורים על תבנית תנור
ואופים כרבע שעה ב180 מעלות עד השחמת הפירורים

לבראוניס:
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר כ7 דקות,מנמיכים מהירות ומוסיפים את החמרים היבשים בקיפול.
יוצקים לתבנית בינונית ואופים ב180 מעלות כ20-25 דקות.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל