סל קניות

פסטה ברוטב אלפרדו – שמנת ופטריות

קלאסיקה משובחת מהמטבח האיטלקי, מתכון שתמיד מנצח.

פסטה ברוטב אלפרדו - שמנת ופטריות

פסטה ברוטב אלפרדו- שמנת ופטריות

מתכון וסטיילינג- ציפי כהן הקמפוס הקולינרי
צילום שושי סירקיס
באדיבות קטיפה

קלאסיקה משובחת מהמטבח האיטלקי, מתכון שתמיד מנצח.

חומרים:

חבילת פסטה ארוכה רחבה או נודלס רחב או ספגטי
50 גר’ חמאה
50 גר’ קמח
כוס חלב
כוס שמנת מתוקה
2 משולשי גבינה מותכת
50 גר’ גבינה צהובה
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט
קופסה פטריות שמפניות פרוסות
לבחירה פטריות שימאגי
בצל ירוק או עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל דנטה-מוכן אך לא רך מדי
2.מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שנוצרת תערובת בצבע חום בהיר מאד ללא גושים.
מוסיפים את החלב ומרתיחים, מוסיפים את השמנת, התבלינים והגבינה ומבשלים עד שמסמיך.
3.מקפיצים את הפטריות הפרוסות במחבת, ומוסיפים לרוטב
4.יוצקים את הרוטב על הפסטה, מפזרים בצל ירוק או עירית קצוצה ומגישים מיד

*לחיסכון בקלוריות, ניתן להחליף את השמנת בעוד כוס חלבואף לוותר על הגבינה, הטעם יהיה פחות מודגש

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל