חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

עוגת קרמשניט כמו בקונדיטוריה

מאפה מהקלאסיקות המפורסמות בעולם. הודות לטכניקת אפיה פשוטה מתקבלים עלים בגוון ובטעם קרמל…

עוגת קרמשניט כמו בקונדיטוריה

עוגת קרמשניט כמו בקונדיטוריה

מתכון – אפרת ליבפרוינד
צילום: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה

מאפה מהקלאסיקות המפורסמות בעולם. הודות לטכניקת אפיה פשוטה מתקבלים עלים בגוון ובטעם קרמל…

חומרים:

1 קילו בצק עלים (עדיף על בסיס חמאה) מופשר במקרר

למילוי:
250 גרם(מיכל)שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
200 גרם(מיכל)גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק לאפיה:
פותחים את הבצק המופשר ומחלקים אותו לשניים.
מניחים כל חצי בצק על תבנית ישרה מרופדת בנייר אפיה.
בעזרת מסננת מפזרים מעל העלים אבקת סוכר, מניחים מעל נייר אפיה נוסף ומעל מניחים תבנית ישרה מעל כמשקל כדי שהעלים יתקבלו דקים.
אופים את העלים בין 2 התבניות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
אחרי חצי שעה בודקים את הבצק שחום מספיק ואם לא, ממשיכים באפייה בין 2 התבניות עד השחמה יפה של הבצק.
מקררים היטב את הבצק וחותכים אותו למלבנים בגודל 3 על 12 ס”מ בעזרת סכין מסורית טובה.

אופן הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג לקצפת יציבה,תוך כדי הקצפה איטית מוסיפים את הגבינה ואת הסוכר הנוסף.
מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול או ללא צנתר ומזלפים את הקרם בין 2 מלבני הבצק.
מסיימים למעלה עם מלבן בצק שלישי,מפזרים מעט אבקת סוכר ומזלפים במרכז המלבן עוד מעט קרם.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל