סל קניות

סורבה תות

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

סורבה תות

סורבה תות

מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

חומרים:

כוס סוכר

כוס מים

כוס רסק תות או פרי אחר

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.

2. מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי ומקפיאים

3. מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל