חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

חטיפי אנרגיה
ביתיים וקלים להכנה

אפרת ליבפרוינד מפנקת אתכם
גם בבריאות.
שווה לנסות!

חטיפי אנרגיה ביתיים וקלים להכנה

חטיפי אנרגיה להכנה

מתכון: השף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, צילום: דרור קאליש

(12 יחידות )

לפריכות נוספת של החטיף, מומלץ לקלות מעט את שיבולת השועל בתנור לפני שמוסיפים אותה לתערובת.

חומרים:

לחטיף:
3 כוסות שיבולת שועל גסה,לא אינסטנט (300 גרם)
150 גרם חמאה או 2\1 כוס שמן
1 כוס דבש (320 גרם)
3/4 כוס דחוסה סוכר חום בהיר (180 גרם)
4\1 כפית שטוחה מלח
1/2 כוס קוקוס (50 גרם)
1/4 כוס שומשום (40 גרם)
2 כוסות אגוזי מלך או לוז או פקאן קלויים וקצוצים (200 גרם)
2 כוסות פירות יבשים קצוצים דק או רק חמוציות (300 גרם)
קורט קינמון-לבחירה

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים חמאה, דבש, סוכר חום, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה קוקוס, שומשום, אגוזים, פירות יבשים ואת שיבולת השועל הקלויה. מערבבים היטב עד שכל החומרים מצופים בתערובת הדבש.
יוצקים מיד את התערובת לתבנית בגודל 30 על 20 ס”מ מרופדת בנייר אפיה ומהדקים היטב כדי שהתערובת תהיה ישרה. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לקירור של שעתיים-שלוש.
מחלצים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), מקלפים את נייר האפייה ומניחים על קרש חיתוך. חותכים לחטיפים בגודל 3 על 7 ס”מ. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל