חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

השתלמויות מקצועיות

Untitled-1

סדנת לחם

גברים

תיאוריה ועבודה נכונה
של לחם ומתאבנים
בתנור הביתי
מרצה:
שף ישראל דודק

sylabusicon11-

סדנא חד פעמית

ההרשמה נסגרה

להכיר את חלקי הבשר השונים ולהבין תהליכים ועבודה נכונה עם כל סוגי הבשר.
מרצים: שף ישראל דודק
ושף עדי שוורץ

sylabusicon11-

3 מפגשים

תאריך פתיחה: 12.8.2019

קינוחים ומאפים

גברים

היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

קינוחי מישלן

היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

ללא גלוטן

היכרות מעשית עם פתרונות ועבודה נכונה באפיה ללא גלוטן. לחמים, מאפים, קינוחים וחטיפים. כולל סדנת קאוצ’ינג להתמודדות עם צליאק.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

ללא סוכר

התנסות מעשית והיכרות מקצועית עם אפיה והתמודדות לסכרתיים ודיאט.
עוגות, מאפים, קינוחים ופטיפורים ללא סוכר.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

בישול בריא

היכרות והתנסות מעשית
עם מושגים, טכניקות והמרות
חומרי גלם לחומרים בריאים. מנות, קינוחים,עוגות מהעולם הבריא

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח מזרחי

טעימות, ניחוחות והתנסות עם מנות בסגנון אוריינטלי-מזרחי.
היכרות מעשית עם המטבח המזרחי ושיטות עבודה נכונות.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח איטלקי

בואו לפתוח צהר מקצועי למטבח האיטלקי. התנסות מקצועית ומעשית עם מנות הדגל האיטלקיים: פסטות, פיצות, פוקאצות והיכרות עם סוגי הגבינות.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח אסייאתי

התנסות מעשית והיכרות עם טכניקות העבודה עם מנות מהעולם האסייאתי – סושי יפני, תאילנדי, וסיני.
 
 
 

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

מטבח צרפתי

המטבח הצרפתי טומן בחובו
טעמים וניחוחות מעולמות ניגודיים, המתוק והמלוח, הקלאסי והמודרני.
התנסות מעשית עם מנות,
רטבים, מאפים וטעמים
צרפתיים מוכרים.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

בישול מולקולרי

היכרות מעשית ומקצועית עם אחד הטרנדים הלוהטים במסעדות: שילובים מפתיעים מודרניים על צלחת העושים שימוש בטכנולוגיות יוצאות דופן המביאים למיצוי מורכב ומפתיע של טעמי המנה. מבחנות, מקפא או קצף ומסך עשן.

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

סדנת פטיפורים

קסמים, טכניקות, יצירתיות ושיטות עבודה
עם שוקולד ופטיפורים.
התנסות מעשית ליצירות בוטיק מיניאטורים משוקולד.
סדנא מרתקת עם הטובים
ביותר בתחום

sylabusicon11-

3 מפגשים

הפתיחה בקרוב

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל