השתלמויות מקצועיות
סדנת לחם
תיאוריה ועבודה נכונה
של לחם ומתאבנים
בתנור הביתי
מרצה:
שף ישראל דודק
סדנא חד פעמית
ההרשמה נסגרה
להכיר את חלקי הבשר השונים ולהבין תהליכים ועבודה נכונה עם כל סוגי הבשר.
מרצים: שף ישראל דודק
ושף עדי שוורץ
3 מפגשים
תאריך פתיחה: 12.8.2019
קינוחים ומאפים
היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק
3 מפגשים
הפתיחה בקרוב
קינוחי מישלן
היכרות והתנסות מקצועית
עם מאפים וקינוחים מובילי עולם.
קינוחי מסעדה, קינוחי מישלן
וקינוחי בוטיק
3 מפגשים
הפתיחה בקרוב
ללא גלוטן
היכרות מעשית עם פתרונות ועבודה נכונה באפיה ללא גלוטן. לחמים, מאפים, קינוחים וחטיפים. כולל סדנת קאוצ’ינג להתמודדות עם צליאק.
3 מפגשים
הפתיחה בקרוב
ללא סוכר
התנסות מעשית והיכרות מקצועית עם אפיה והתמודדות לסכרתיים ודיאט.
עוגות, מאפים, קינוחים ופטיפורים ללא סוכר.
3 מפגשים
הפתיחה בקרוב
בישול בריא
היכרות והתנסות מעשית
עם מושגים, טכניקות והמרות
חומרי גלם לחומרים בריאים. מנות, קינוחים,עוגות מהעולם הבריא
3 מפגשים
מטבח מזרחי
טעימות, ניחוחות והתנסות עם מנות בסגנון אוריינטלי-מזרחי.
היכרות מעשית עם המטבח המזרחי ושיטות עבודה נכונות.
3 מפגשים
מטבח איטלקי
בואו לפתוח צהר מקצועי למטבח האיטלקי. התנסות מקצועית ומעשית עם מנות הדגל האיטלקיים: פסטות, פיצות, פוקאצות והיכרות עם סוגי הגבינות.
3 מפגשים
מטבח אסייאתי
התנסות מעשית והיכרות עם טכניקות העבודה עם מנות מהעולם האסייאתי – סושי יפני, תאילנדי, וסיני.
3 מפגשים
מטבח צרפתי
המטבח הצרפתי טומן בחובו
טעמים וניחוחות מעולמות ניגודיים, המתוק והמלוח, הקלאסי והמודרני.
התנסות מעשית עם מנות,
רטבים, מאפים וטעמים
צרפתיים מוכרים.
3 מפגשים
בישול מולקולרי
היכרות מעשית ומקצועית עם אחד הטרנדים הלוהטים במסעדות: שילובים מפתיעים מודרניים על צלחת העושים שימוש בטכנולוגיות יוצאות דופן המביאים למיצוי מורכב ומפתיע של טעמי המנה. מבחנות, מקפא או קצף ומסך עשן.
3 מפגשים
סדנת פטיפורים
קסמים, טכניקות, יצירתיות ושיטות עבודה
עם שוקולד ופטיפורים.
התנסות מעשית ליצירות בוטיק מיניאטורים משוקולד.
סדנא מרתקת עם הטובים
ביותר בתחום
3 מפגשים