סל קניות

גלידת ריבת חלב

ולקינוח אי אפשר בלי גלידה טובה…

גלידת ריבת חלב

גלידת ריבת חלב

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

חומרים:

600 מל’ שמנת מתוקה
350 גר’ ריבת חלב

אופן ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה לקצף רך, להוסיף ריבת חלב ולהקציף.

ניתן להוסיף ריפל ריבת חלב: יוצקים ריבת חלב, ומקשקשים מעט לטעם מודגש.

גיוונים:
• גלידת נוטלה בראוניז מכינים עם ממרח שוקולד אגוזים, או ממרח שוקולד ומחית נוגט. מערבבים פנימה כוס קוביות קטנות של בראוניז ומקפיאים.
• גלידת ריבת חלב ושוקולד מכינים עם ריבת חלב. מערבבים פנימה 2/3 כוס שוקולד מריר מגורר ומקפיאים.
• גלידת לוטוס פירורים מכינים עם ממרח לוטוס או ממרח עוגיות קרמל. מערבבים פנימה 2/3 כוס פירורים של עוגיות לוטוס ומקפיאים.
• גלידת חלבה פקאן סיני מכינים עם ממרח חלבה. מערבבים פנימה 2/3 כוס אגוזי פקאן סיני קצוצים ומקפיאים.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל