חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

אגרול פסחי

לא שרויה. מנת פתיחה מושלמת לסועדת החג, משמשים בעלי בלינצ’ס פסחים, ממלאים מגלגלים ומטגנים למעטה פריך.

אגרול פסחי

אגרול פסחי

מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר

לא שרויה
מנת פתיחה מושלמת לסועדת החג, משמשים בעלי בלינצ’ס פסחים, ממלאים מגלגלים ומטגנים למעטה פריך.

חומרים:

(כ8-10 מנות)

עלי בלינצ’ס (מתאים גם לאטריות של פסח):
6 ביצים
1 כוס מים
3 כפות קמח תפו”א
מלח ופלפל
2 כפות שמן

מלית:
2 גזר
2 קישואים
1 בצל
1 שן שום קצוץ
חצי ק”ג בשר טחון
מלח, פלפל
שמן לטיגון

רוטב חמוץ מתוק:
כוס חומץ
כוס סוכר
חצי סלק מקולף

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את החומרים של עלי הבלינצ’ס בבלנדר או מקל בלנדר.
  2. משמנים את המחבת עם נייר סופגומחממים את המחבת, מטגנים עלי בלינצ’ס דקים.
  3. חותכים את הירקות לג’ולינים (מקלות דקים), מקפיצים את הירקות כדקה, מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים תוך כדי ערבוב, ומפוררים את הבשר, עד שהבשר משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל.
  4. לוקחים עלה בלינצ’ס, ממלאים בכף מהמלית מקפלים מ2 הצדדים ומגלגלים. מדביקים את הקצה בתערובת של קמח תפו”א ומים.
  5. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הבלינצ’ס, מגישים מיד לצד רוטב חמוץ מתוק.
  6. להכנת רוטב חמוץ מתוק: מבשלים את החומץ עם הסוכר והסלק על אש בינונית או נמוכה עד שהסירופ מסמיך.
  7. לגיוון ניתן למלא במלית בשר טחון ללא ירקות, ניתן להעשיר בפטריות וכבדים.
    ניתן למלא במלית ירקות ללא בשר.
    ניתן לאפות את עלי הבלינצ’ס בתבנית שקעים, לקבלת סלסלות פריכות. ולהגיש את המלית בסלסילות.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל