שרבט הדרים

כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.

שרבט הדרים

שרבט-הדרים

שרבט הדרים. הכנה וסטיילינג: ציפי כהן. צילום: תומר בורמד

כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.

חומרים:

לשרבט לימון:
כוס וחצי מיץ לימון סחוט
2 וחצי כוסות סוכר
4 כוסות מים

לשרבט תפוזים:
3 כוסות מיץ תפוזים
כוס סוכר
רבע כוס מיץ לימון

לשרבט אשכולית:
3 כוסות מיץ אשכוליות אדומות
כוס וחצי סוכר
4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

לשרבט לימון – מביאים לרתיחה מים וסוכר עד שהסוכר נמס ועוד 5 דקות. מכבים את האש ומקררים מעט, מוסיפים מיץ לימון. מקפיאים.
לשרבט תפוז או אשכולית –  מביאים לרתיחה סוכר ושליש מהמיץ עד שהסוכר נמס. מצננים מעט ומוסיפים את שאר המיץ. מקפיאים.
לאחר שהתערובות קופאות, מעבדים במעבד מזון (או במיקסר) לקבלת תערובת אוורירית ובהירה. שומרים בהקפאה עד להגשה.
מגישים בכוסות, אפשר בשכבות, או 3 כדורים בצלחת.
מקשטים בתלתלי לימון או תפוז. ועלי נענע.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?