רול אורז במילוי ירקות מוקפצים

כמנה ראשונה, או תוספת למנה עיקרית, אגרול בגרסה בריאה יותר וטעימה יותר.

רול אורז במילוי ירקות מוקפצים

רול אורז במילוי ירקות מוקפצים

שף: אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בהמודיע

דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והבישול: 20 דקות
כמות: 10 רולים

חומרים:

10 דפי אורז
מעט שומשום (עדיפות לשחור)
1/4 כרוב לבן
2 גזר
2 פלפל צבעוני
1 קישוא גדול
1/3 כוס רוטב סויה איכותי
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
מעט שמן
מלח

אופן ההכנה:

לקצוץ את הכרוב לרצועות דקיקות.
לחתוך את הגזר והפלפלים לגפרורים דקים.
לחתוך את הקישוא (ללא הליבה) לגפרורים דקים.
לחמם מחבת עם מעט שמן, לטגן את הגזר במשך כ – 2 דקות.
להוסיף את הפלפלים והקישוא ולהקפיץ במשך כדקה וחצי.
להוסיף את הכרוב, רוטב סויה וצ'ילי, לתבל במלח וערבבי.
לצנן מעט.

להכין קערה עם מים מהברז.
לטבול את דף האורז (אחד בכל פעם) במשך חצי דקה.
להוציא ולהניח על משטח העבודה, לפזר שומשום, להניח במרכז כף גדושה של ירקות מוקפצים.
לגלגל בצורה הדוקה תוך כדי סגירת הצדדים למרכז (לצורת אגרול).

** מתאים להגשה חם / טמפרטורת חדר / קר.

**דף האורז מאוד דביק ולכן, כדאי להכין קרוב לזמן ההגשה.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.