קלתיות תפו"א
במלית ירקות

סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו"א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.

קלתיות תפו"א במלית ירקות

קלתיות תפו"א במלית ירקות

מתכון: ציפי כהן צילום: תומר בורמד

סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו"א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.

חומרים:

לקלתית:
תפו"א
שמן זית זך

למלית:
3 בצלים פרוסים
2 קישואים
סלסילת פטריות טריות
2 פלפלים אדומים
גיוונים נוספים- ברוקולי, כרובית, קוביות בטטה, חצילים .
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

פורסים את התפו"א לפרוסות דקיקות במנדולינה או במעבד מזון
מסדרים את הפרוסות בתבניות שקעים, מניחים פרוסה נוספת בקרקעית, מורחים בעזרת מברשת שמן. אופים בחום בינוני עד שמזהיב.
לקריספיות נוספת אופים שוב לפני ההגשה.

למליות:
מטגנים את הבצלים עד להשחמה,
מטגנים כל ירק בנפרד ומוסיפים שליש מכמות הבצל המטוגן, מוסיפים תבלינים וממשיכים לטגן יחד עוד כמה דקות.
לפני ההגשה ממלאים כל סלסילה במלית שונה, ומגישים. ניתן לקשט בפטרוזיליה או בצל ירוק קצוץ.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?