קינוח מוס שוקולד בראוניז
ופרורים פריכים לפסח

לכבוד הפסח מתכון לקינוח חגיגי, אף אחד לא יאמין לכם שהוא מאה אחוז פסחי

מאת שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

מוס שוקולד בראוניס ופירורים פריכים

קינוח מוס שוקולד בראוניז ופרורים פריכים לפסח
הכנה שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
צילום: שירן כרמל
סטיילינג מיה ליבנת הרוש

חומרים:

למוס שוקולד:
250 ג. שוקולד מריר
3\1 כוס שמן אגוזים
1 כף קפה מומס ב3 כפות מים רותחים
2 כפות ליקר או יין
5 ביצים מופרדות
4\3 כוס סוכר

לפירורים:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
4\3 כוס אגוזים או שקדים טחונים
1 ביצה
4\3 כוס שמן
2\1 כוס סוכר
4\1 כפית מלח

לבראוניס:
4 ביצים
4\1 1 כוס סוכר
3\2 כוס שמן
2 כפיות קפה מומסות ב2 כפיות מים
2\1 כוס קקאו איכותי
כוס קמח תפוחי אדמה
2\1 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

מוס שוקולד:
בסיר קטן שמים את השוקולד,השמן הקפה והיין ומבשלים עד לקבלת קרם אחיד.
מצננים מעט ובינתיים מקציפים את החלמונים עם 2\1 כוס סוכר כ5 דקות.מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד תוך הקצפה איטית.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 4\1 כוס הסוכר לקצב יציב.מקפלים את תערובת השוקולד והחלמונים לחלבונים המוקצפים לאיחוד מושלם

לפירורים:
מעבדים את כל החמרים ביד במעבד מזון או במיקסר לתערובת פירורית
מפזרים את הפירורים על תבנית תנור
ואופים כרבע שעה ב180 מעלות עד השחמת הפירורים

לבראוניס:
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר כ7 דקות,מנמיכים מהירות ומוסיפים את החמרים היבשים בקיפול.
יוצקים לתבנית בינונית ואופים ב180 מעלות כ20-25 דקות.

בואי ללמוד ולהתמקצע בקורסי הבישול, הקונדיטוריה והעיצוב המקצועיים שלנו בקמפוס הקולינרי, בהם תלמדי בישול, קונדיטוריה, עיצוב אירועים ושזירת פרחים, עיצוב מזנונים ושולחנות, עיצוב מתנות, עיצוב ופיסול קולינרי, בטכניקות מקצועיות ובפרזנטציות מושלמות.

השאירו תגובה

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. רוצה את אופן ההכנה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il