פרפרים לילדות מתוקות

קינוח מדהים שיעטר כל שולחן יום הולדת או בר לבת מצווה

פרפרים לילדות מתוקות

פרפרים לילדות מתוקות

חומרים:

שמנת צמחית (ריץ') או חלבית להקצפה
מחית תותים קפואה וסוכר או צבע מאכל
סוכריות כסף
שקית זילוף וצנטר כוכב גדול(לדוג' מספר 828)
200 גר' בצק סוכר
קורצן בצורת פרפר, ניתן לרכוש קורצן מיוחד עם קפיץ המשאיר דוגמא על הכנפיים. (ניתן לרכוש בחנויות ציוד לאפיה או סטוקים למיניהם)
צבע מאכל ורוד

אופן ההכנה:

1. הקציפו שמנת עד לקבלת קצפת יציבה. הוסיפו מחית תות וסוכר או צבע מאכל לקבלת צבע ורוד.

2. זלפו תלולית ורודה מעל העוגה. פזרו סוכריות כסופות. הניחו מעל פרפר מבצק סוכר.

3. להכנת הפרפר- הכינו בצק סוכר ורוד, רדדו לעובי 3 מ"מ. קרצו פרפר בעזרת קורצן קפיץ מיוחד. קפלו במרכז, והניחו ליבוש על משטח מעוגל. (ניתן להשתמש בגליל של ניר מגבת חתוך במרכז

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה