פרוזן יוגורט

מתחשק לכן משהו מתוק וגם בריא? הנה לכן מתכון לפינוק מושלם

פרוזן יוגורט

פרוזן יוגורט

סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר

מתחשק לכן משהו מתוק וגם בריא? הנה לכן מתכון לפינוק מושלם

חומרים:

1 יוגורט מתוק
2 בננות קפואות
מנגו חתוך וקפוא / חצי כוס תותים קפואים או כל פרי קפוא אחר.
אם לא מספיק מתוק אפשר להוסיף מייפל או דייאט טיפ

לתוספת ושדרוג:
ניתן להוסיף פקאן או שקדים מסוכרים, קובית שוקולד או מקופלת.

אופן ההכנה:

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים עד שהכל טחון ומקבלים מרקם גלידה, מגישים מיד.
במידה והגלידה נוזלית מידי, ניתן להקפיא כרבע שעה.

אם רוצים להכין מראש, טוחנים הכל ומקפיאים, למרקם רך טוחנים שוב לפני ההגשה.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?