פסטה ברוטב חמאה,
עגבניות וזיתי קלמטה

מנת פסטה מיוחדת ברוטב ים תיכוני מופלא

פסטה ברוטב חמאה עגבניות וזיתי קלמטה

פסטה ברוטב חמאה עגבניות וזיתי קלמטה

חומרים:

מארז פסטה רחבה

לרוטב –
1 כוס עגבניות מיובשות
1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
4 שיני שום
200 מ"ל יין לבן
200 גר' חמאה
2 גבעולי בזיליקום
מעט אורגנו יבש
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, שוטפים ומסננים.
  2. לרוטב – קוצצים עגבניות ובזיליקום, ופורסים שום לפרוסות דקות. ממיסים חמאה, מטגנים שום קלות. מוסיפים עגבניות וזיתים ומקפיצים. מוסיפים יין לבן, מצמצמים מעט ומתבלים. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים יחד.
  3. מקשטים בעלי בזיליקום טרי ומגישים חם.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.