פסטה ברוטב אלפרדו – שמנת ופטריות

קלאסיקה משובחת מהמטבח האיטלקי, מתכון שתמיד מנצח.

פסטה ברוטב אלפרדו - שמנת ופטריות

פסטה ברוטב אלפרדו- שמנת ופטריות

מתכון וסטיילינג- ציפי כהן הקמפוס הקולינרי
צילום שושי סירקיס
באדיבות קטיפה

קלאסיקה משובחת מהמטבח האיטלקי, מתכון שתמיד מנצח.

חומרים:

חבילת פסטה ארוכה רחבה או נודלס רחב או ספגטי
50 גר' חמאה
50 גר' קמח
כוס חלב
כוס שמנת מתוקה
2 משולשי גבינה מותכת
50 גר' גבינה צהובה
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט
קופסה פטריות שמפניות פרוסות
לבחירה פטריות שימאגי
בצל ירוק או עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1.מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל דנטה-מוכן אך לא רך מדי
2.מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שנוצרת תערובת בצבע חום בהיר מאד ללא גושים.
מוסיפים את החלב ומרתיחים, מוסיפים את השמנת, התבלינים והגבינה ומבשלים עד שמסמיך.
3.מקפיצים את הפטריות הפרוסות במחבת, ומוסיפים לרוטב
4.יוצקים את הרוטב על הפסטה, מפזרים בצל ירוק או עירית קצוצה ומגישים מיד

*לחיסכון בקלוריות, ניתן להחליף את השמנת בעוד כוס חלבואף לוותר על הגבינה, הטעם יהיה פחות מודגש

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.