פיצה צ'יפס לפסח

את בצק הפיצה מחליף צ'יפס מרשת תפו"א. התוצאה כ"כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.

פיצה ציפס לפסח

פיצה ציפס כשרה לפסח

מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס

את בצק הפיצה מחליף ציפס מרשת תפו"א. התוצאה כ"כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.

חומרים:

4 תפו"א עדיף אדומים
שמן לטיגון עמוק
500 גר' רסק עגבניות
3 כפות שמן
כפית סוכר
4 שיני שום
כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל
כפית אורגנו או טימין טרי או מיובש
לימות השנה כף תבלין פיצה
500 גר' גבינה צהובה מגוררת
ירקות לבחירה: עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול או לבן, פלפל אדום , פטריות וכו'

אופן ההכנה:

1. פורסים תפו"א במנדולינה רשת, או מנדולינה רגילה, מטגנים את הפרוסות בשמן עמוק לקבלת ציפס זהוב

2. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במקל בלנדר או בלנדר, מדללים במעט מים.

3. מסדרים את הציפס בשכבה צפופה בתבנית, מורחים מרוטב הפיצה, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, וירקות לפי הטעם, אופים בתנור עד שהגבינה נמסה, אוכלים מיד.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?