מחממים תנור לטמפרטורה של 225 מעלות בטורבו.
לבצק
מערבבים קמח, שמרים וסוכר במיקסר עם וו לישה במהירות נמוכה.
מוסיפים את הנוזלים בהדרגה (לסירוגין שמן ומים), לאחר שמתחיל להתקבל בצק מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד במשך כ – 5-7 דקות נוספות במיקסר.
מכסים את הקערה, ומניחים במקום חמים במשך כ – 40 דקות (עד הכפלת הנפח).
לאחר תפיחה יוצרים 10 כדורים , מכסים למנוחה של כ – 15 דקות ומרדדים לעובי של כ- 5-6 מ"מ.
לרוטב – מניחים את כל המרכיבים בכלי עמוק וטוחנים בעזרת מוט בלנדר.
לתוספות
פורסים את הזוקיני ופלפל הצ'ילי.
מניחים את הבצק המרודד על תבנית עם נייר אפייה, מורחים רוטב (משאירים קצוות נקיים), מפזרים גבינה ומסדרים את התוספות.
מכניסים לתנור לאפייה במשך כ- 20 דקות.