חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

פטה כבד ופטריות

המיוחד במנה, זו צורת ההגשה, מעטפת מלפפון מיוחדת ובפנים מסתתרת הפתעה.
תוכלו להשתמש במעטפת גם כדי להגיש מלית חגיגית אחרת.
מבין המתכונים לפסח

פטה כבד ופטריות

פטה-כבד-ופטריות

פטה כבד במעטפת מיוחדת. הכנה וסטיילינג: ציפי כהן. צילום: תומר בורמד. פורסם בקטיפה

המיוחד במנה, זו צורת ההגשה, מעטפת מלפפון מיוחדת ובפנים מסתתרת הפתעה.
תוכלו להשתמש במעטפת גם כדי להגיש מלית חגיגית אחרת.
מבין המתכונים לפסח

חומרים:

300 גר’ כבד צלוי
3 בצלים גדולים פרוסים
חצי סלסילה פטריות טריות פרוסות
3 ביצים קשות
כף דבש
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן

לקישוט:
מלפפונים לפי מספר המנות
פרחי גזר
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מפעם לפעם עד להזהבה. יש להקפיד על אש נמוכה וטיגון ממושך. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 5 דקות, להוסיף את הכבדים, והדבש ולטגן עוד 10 דקות. להעביר את כבדים עם הבצל והפטריות, הביצים והתבלינים למעבד מזון ולעבד למסה חלקה.
בעזרת קלפן, מקלפים מלפפון לאורכו כמה פעמים מכל צד לקבלת רצועות מלפפון דקות.
מרכיבים רצועות מלפפון אחד על השני בצורה ספירלית, בתבניות שקעים בינוניות, או בצלוחיות קטנות. ממלאים בפטה כבד, ומכסים בקצוות המלפפונים. משאירים במקרר להתייצבות.

רוטב פטרוזיליה לקישוט-
מכניסים למעבד מזון חופן פטרוזיליה ללא גבעולים, שמן זית ושום, וטוחנים בפולסים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

להרכבת המנה:
מניחים כף מהרוטב על הצלחת ומושחים בעזרת קיסם לצורת כוכב.
מחלצים את הפטה מהשקעים ומניחים מעל הרוטב, ניתן לקשט בפרח מגזר.
לגיוון- למנה פרווה, ניתן להחליף את הכבדים בחציל גדול מטוגן ולהשמיט את הדבש.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל