לימודי עיצוב

Untitled-1
הקורס להכשרת מעצבות אירועים ושוזרות פרחים מקצועיות, עיצוב בארים ומתנות תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים, והיכרות עם כל סגנונות העיצוב המודרניים והקלאסיים. מסלול עיצוב אירועים ושזירת פרחים, כולל לימוד מקצועי עם כלים לעבודה מקצועית ואיכותית. המסלול שם דגש על עבודה מעשית, עיונית וחווייתית, ובמהלכו נעצב אירועים, סטאז’ והתנסות בלתי אמצעית, החיונית לרכישת המקצוע.
clock-icon

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן

clock-icon

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

segel-icon

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן

הקורס המקצועי לעיצוב בארים, אירועים ומזנונים ומתנות. התנסות עם מנות מזנון, קינוחים, מגשי פירות ופיתוח קונספט עיצובי ומקצועי.

clock-icon

בוקר/ערב |  12 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום

clock-icon

בוקר/ערב |  12 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום

הקורס המתקדם בארץ בעיצוב ופיסול בפרי מהמאסטר בתחום.
טכניקות טרנדיות, סודות בלעדיים והשיטה המובילה מזה שנים בעיצוב ופיסול בפירות וירקות
וגילוף תאילנדי מתקדם.

clock-icon

ערב |  8 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

clock-icon

ערב |  8 מפגשים

segel-icon

סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.