עוגיות פיצוחים

אם הילדים שלכם כבר בחופש,
והם גם קצת גדולים,
כדאי שתתחילו איתם את החופש במתכונים מתוקים
אבל, גם בריאים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

מתכון: שף אורנית עובדיה
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם ב"המודיע"

דרגת קושי: קלה
זמן ההכנה והאפייה: 30 דקות
כמות: 30 עוגיות קטנות

חומרים:

1 חלבון
50 גרם (1/4 כוס פחות כף) סוכר חום כהה
50 גרם (1/2 כוס) בוטנים קלופים לא קלויים
50 גרם (1/2 כוס) שבבי שקדים לא קלויים
50 גרם (חצי כוס) פיסטוקים לא קלויים
כף שומשום

אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
מערבבים את החלבון והסוכר במטרפה ידנית.
מוסיפים את הפיצוחים והשומשום ומערבבים בעזרת כף.
מניחים בעזרת כפית על גבי מגש עם נייר אפייה ומשטחים עם גב הכפית.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות.

** הקפידו לשטח את העוגיות עם גב הכפית, על מנת לקבל מקסימום פריכות
** לקבלת צורה אחידה, ניתן להשתמש ברינג קטן

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?