עוגיות בצורות עם הילדים

בסיס נהדר וגמיש לעבודה עם הילדים,
הביאו להם קורצנים ותנו להם להתנסות, עם צורות וקישוטים

 

עוגיות בצורות עם הילדים

עוגיות בצורות עם הילדים

חומרים:

בצק 321-
300 גר קמח
200 גר חמאה או מרגרינה
100 גר סוכר
1 ביצה

אופן ההכנה:

  1. מקציפים מרגרינה עם סוכר למרקם אוורירי, מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים את החלמונים , מוסיפים תמצית וניל , מנמיכים את המיקסר לדרגה נמוכה ביותר ומוסיפים את הקמח, אבקת השקדים והמלח, ממשיכים לערבב עד ליצירת בצק ועוצרים מיד את המיקסר.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומאכסנים לפחות שעה במקרר.
  3. מרדדים בין 2 דפי גיטרה, סילפטים או 2 ניירות אפייה לעובי 3-5 מ"מ ומקפיאים כחצי שעה.
  4. מוציאים מהמקפיא וקורצים לצורה הרצויה. מסירים את הבצק העודף ומעבירים את העוגיות הקרוצות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. ליצירת חורים עבור קשירת סרטים, קורצים עיגולים בעזרת קשית. ניתן להוסיף עדשים לקישוט, ציפוי סוכר, לפזר פיצוחים, שוקולד ציפס ועוד, לפי הדמיון. מקפיאים את העוגיות לחצי שעה.
  5. מחממים תנור ל180 מעלות. מוצאים את העוגיות מהמקפיא ישר לתנור שחומם מראש ואופים כ10 דקות, עד להזהבה קלה בלבד.
  6. מצננים. משחילים בין החורים סרט וקושרים פפיון. אורזים יפה בסלסילה, קופסא או שקיות צלופן.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

חדש באתר!
לומדים לבשל מהבית
עם סדנאות דיגיטליות לפסח

עם אפרת ליבפרוינד
ואורנית עובדיה