סלסילה לט"ו בשבט ועוד…

בשולחן ט”ו בשבט מגוון צבעים וסגנונות. הרעיונות היצירתיים שמוצעים יהפכו את שולחן הפרות בביתכם לשולחן מסוגנן ומפואר בקלות ובמהירות.

הפרות היבשים על המדפים, מזכירים לכולם שראש השנה לאילנות מתקרב. בסדנאות עיצובי פירות, תמיד כששואלים אותי, ”טוב, אז מה יש לך לט”ו בשבט?”
הכוונה היא מה עושים עם פרות יבשים. אז הנה לפניכם כמה רעיונות נהדרים וכלל לא יבשים. ניתן לארוז ולשלוח לאנשים היקרים ללבכם.

הכנה וסטיילינג – ציפי כהן שף לאמנות קולינרית
פורסם בקטיפה

פרחים ממשמש מיובש

פתחי שני משמשים לאורך, במקום שכבר פתוח. המשמש חצוי מכיוון שהוציאו ממנו את הגרעין (הכניסי משמש פתוח אחד לתוך השני בהצלבה ותחבי. מלאי במרכז בדובדבן מסוכר.

הוראות בתמונות:

 

ורדים מתפוח מיובש

חתכי 2-3 טבעות של תפוחים לרצועה על ידי חיתוך בצד אחד.
גלגלי רצועה קטנה לשבלול קטן-למרכז. אותה תעטפי ברצועות נוספות עד ליצירת שושנה.

ורדים מתפוח מיובש-הוראות בתמונות

זר פרחים

מלאי כלי באגוזים או קלקר או ספוג לשזירת פרחים ותחבי פרחים.
למראה נקי ניתן ליצור זר מסוג של פרח אחד או מקבוצות של פרחים.

סלסלת טו בשבט קרוב (1)

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן שף לאמנות קולינרית
צילום – מרים בוקשפן
פורסם בבקהילה

מתנה לטו בשבט שורה

מתנה לטו בשבט קרוב

סלסלת טו בשבט)

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?