חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

סלסילה לט”ו בשבט ועוד…

בשולחן ט”ו בשבט מגוון צבעים וסגנונות. הרעיונות היצירתיים שמוצעים יהפכו את שולחן הפרות בביתכם לשולחן מסוגנן ומפואר בקלות ובמהירות.

הפרות היבשים על המדפים, מזכירים לכולם שראש השנה לאילנות מתקרב. בסדנאות עיצובי פירות, תמיד כששואלים אותי, ”טוב, אז מה יש לך לט”ו בשבט?”
הכוונה היא מה עושים עם פרות יבשים. אז הנה לפניכם כמה רעיונות נהדרים וכלל לא יבשים. ניתן לארוז ולשלוח לאנשים היקרים ללבכם.

הכנה וסטיילינג – ציפי כהן שף לאמנות קולינרית
פורסם בקטיפה

פרחים ממשמש מיובש

פתחי שני משמשים לאורך, במקום שכבר פתוח. המשמש חצוי מכיוון שהוציאו ממנו את הגרעין (הכניסי משמש פתוח אחד לתוך השני בהצלבה ותחבי. מלאי במרכז בדובדבן מסוכר.

הוראות בתמונות:

 

ורדים מתפוח מיובש

חתכי 2-3 טבעות של תפוחים לרצועה על ידי חיתוך בצד אחד.
גלגלי רצועה קטנה לשבלול קטן-למרכז. אותה תעטפי ברצועות נוספות עד ליצירת שושנה.

ורדים מתפוח מיובש-הוראות בתמונות

זר פרחים

מלאי כלי באגוזים או קלקר או ספוג לשזירת פרחים ותחבי פרחים.
למראה נקי ניתן ליצור זר מסוג של פרח אחד או מקבוצות של פרחים.

סלסלת טו בשבט קרוב (1)

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן שף לאמנות קולינרית
צילום – מרים בוקשפן
פורסם בבקהילה

מתנה לטו בשבט שורה

מתנה לטו בשבט קרוב

סלסלת טו בשבט)

חומרים:

אופן ההכנה:

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל