סלט סלמון, שעועית
ופטריות שימגי

סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.

 

סלט סלמון, שעועית ופטריות שימגי

סלט סלמון, שעועית ופטריות שימגי

שף: ציפי כהן
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה

סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.

חומרים:

500 גר' פילה סלמון נורווגי איכותי חתוך לקוביות
שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טרייה מבושלת
קופסה פטריות שימאגי או יער או פורטובלו או שמפניון או תערובת
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי- לבחירה
שומשום

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן בוואק או מחבת עד שהשמן רותח, מקפיצים את קוביות הסלמון כדקה,
  2. מוסיפים את השעועית, הפטריות והשום, וממשיכים להקפיץ עוד כ2 דקות (או לערבב בעדינות)
  3. מוסיפים את הרטבים והתבלינים, ממשיכים להקפיץ ולערבב עד לספיגת הטעמים , ועד שהדג עשוי מבפנים, והירקות חמים ומשנים את צבעם.
  4. מגישים מיד בקערה ומפזרים שומשום לקישוט או מסדרים יפה בצלחת אישית, מקשטים בפרוסות צנונית, ירק, ורצועות קשואים או מלפפונים מקולפים בעזרת קלפן ומגולגלים, מפזרים שומשום שחור לקישוט.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?