חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

סלט סלמון, שעועית
ופטריות שימגי

סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.

 

סלט סלמון, שעועית ופטריות שימגי

סלט סלמון, שעועית ופטריות שימגי

שף: ציפי כהן
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
פורסם בקטיפה

סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.

חומרים:

500 גר’ פילה סלמון נורווגי איכותי חתוך לקוביות
שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או טרייה מבושלת
קופסה פטריות שימאגי או יער או פורטובלו או שמפניון או תערובת
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי- לבחירה
שומשום

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן בוואק או מחבת עד שהשמן רותח, מקפיצים את קוביות הסלמון כדקה,
  2. מוסיפים את השעועית, הפטריות והשום, וממשיכים להקפיץ עוד כ2 דקות (או לערבב בעדינות)
  3. מוסיפים את הרטבים והתבלינים, ממשיכים להקפיץ ולערבב עד לספיגת הטעמים , ועד שהדג עשוי מבפנים, והירקות חמים ומשנים את צבעם.
  4. מגישים מיד בקערה ומפזרים שומשום לקישוט או מסדרים יפה בצלחת אישית, מקשטים בפרוסות צנונית, ירק, ורצועות קשואים או מלפפונים מקולפים בעזרת קלפן ומגולגלים, מפזרים שומשום שחור לקישוט.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל