סלט דוחן

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

סלט דוחן

סלט דוחן

שף: אורנית עובדיה
צילום: מנוחי הכסטר
פורסם בקטיפה

הרבה בריאות וויטמינים בצלחת אחת.

חומרים:

כוס דוחן
3 כוסות מים

1 קישוא
1 בצל סגול
1 בטטה בינונית
1 קולרבי
1/2 חב' פטרוזיליה
2 גבעולי בזיליקום
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים קישוא, בצל, בטטה וקולרבי לקוביות קטנות. מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בטמפ' של 180 מעלות במשך כ – 20 דק'.
שוטפים את הדוחן היטב!
מעבירים לסיר עם מי ברז, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך כ – 15 דק' / עד רכות.
מסננים ושוטפים.
מערבבים עם הירקות האפויים.
קוצצים לימון כבוש ועשבי תיבול, מערבבים ומתבלים.

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?