אדממה – תרמילי צמח ירוקים בהירים ומעט שעירים הדומים לשעועית ירוקה גדולת ממדים. אם פותחים את התרמילים השמנים מגלים פּוֹלים ירוקים וחלקים. אלה הם למעשה פולי סויה..
רובנו מכירים את הסויה דווקא מתוצרי הלוואי שלה – ובראשם הרוטב המלוח המגיע מהמטבח האסייתי. אולם פולי הסויה בצורתם הטבעית הינם בריאים ומזינים במיוחד. באדממה יש תכולה גבוהה של חלבון מלא, התומך בתהליך הגדילה ובניית השרירים. בנוסף יש בסויה תכולה גבוהה של סיבים תזונתיים, המסייעים לפעילות מערכת העיכול, וגם תכולה גבוהה של ויטמינים ומינרלים כגון סידן וברזל. סידן, כידוע, מסייע לשמירה על בריאות העצמות והשיניים, ואילו ברזל חיוני להתפתחות, לגדילה ולתפקוד תקין של הגוף. יתרונות נוספים של האדממה לתזונה טמונים בעובדה כי הם אינם מכילים כולסטרול, דלים בשומן רווי ועשירים בשומן רב בלתי רווי. מכיל חומצה פולית, כולין ונוגדי חמצון. להפחתת מחלת הסרטן, נוגד דלקת, יעיל לתפקוד הגוף, עוזר למניעת דיכאון ואיכות שינה.