ש לבשל את הסטייקים ברוטב, לקבלת בשר במרקם רך במיוחד.
ש לבשל את הסטייקים ברוטב, לקבלת בשר במרקם רך במיוחד.
מתכון: ציפי כהן צילום: מנוחי הכסטר
האנטריקוט או ורד הצלע, נתח מספר 1, הוא אחד החלקים המשובחים ביותר מבין החלקים האחוריים של הפרה. הוא מתרכך בקלות ומתאים לבישול קצר כמו סטייקים מטוגנים או על האש, שיפודים או רצועות מוקפצות. חשוב לטגן את הבשר טיגון קצר בלבד. במידה והטיגון היה ארוך מדי והבשר התיבש התקנה היחידה היא לבשל את הבשר בנוזלים בסיר או בתנור, כשעה וחצי לריכוך מושלם.
למי שיש אפשרות להשאיר גז דלוק בחג, ניתן לטגן את הסטייקים ממש סמוך להגשה. במידה והמנה צריכה להיות מוכנה מראש ומחוממת על פלטה, יש לבשל את הסטייקים ברוטב, לקבלת בשר במרקם רך במיוחד.
6 סטייקים במשקל 120-180 גר' כל אחד
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור גרוס
לרוטב:
בצל חתוך לרבעים
3-4 כפות סילאן או דבש
מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה
2 כוסות יין אדום מתוק
הקמפוס הקולינרי
רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.