סורבה תות

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

סורבה תות

סורבה תות

מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס

סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!

חומרים:

כוס סוכר

כוס מים

כוס רסק תות או פרי אחר

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.

2. מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי ומקפיאים

3. מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.

השאירו תגובה

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. הי!אשמח לשמוע על מה מדובר….

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים עד הבית

הקמפוס הקולינרי
בשיתוף חברת רוסולינג
מביאים לכם את המוצרים
הכי טובים, והכי איכותים
עד הבית

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?