סופלה שוקולד חם

על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.

סופלה שוקולד חם

סופלה שוקולד חם

מתכון: ציפי כהן צילום: תומר בורמד

על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.

חומרים:

6 ביצים
כוס סוכר
300 גר' שוקולד מריר
כפית קפה מומסת ב2 כפיות מים
30 גר' מרגרינה
כף וחצי קמח או קמח תפו"א

לקישוט עלים משוקולד:
שוקולד מריר, שוקולד לבן
עלים של ורדים

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר 8 -10 דקות לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

ממיסים את השוקולד והמרגרינה, ומוסיפים את הקפה . מוסיפים לשוקולד כמה כפות מהביצים המוקצפות ומקפלים ביחד. מעבירים את תערובת השוקולד לשאר הביצים המוקצפות ומקפלים יחד. מוסיפים את הקמח , ומקפלים פנימה. יוצקים למנז'טים קשיחים אישיים לאפיה, ואופים 12 דקות. זהירות, אם אופים יותר מדי מקבלים מרקם של עוגה ללא שוקולד נוזלי במרכז.

לקישוט:

ממיסים שוקולד, מורחים עם מכחול את השוקולד על עלי ורדים נקיים, מצדם האחורי. כשהשוקולד מתקשה מקלפים את העלים ומקשטים .

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה"ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח' גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

  • פרופשיונל שף
  • שף בריאות ויועצת תזונה
  • אמנות הבישול לגברים
  • בישול גורמה
  • מטבח עולמי

קולינריה

  • פטיסיירי שף
  • קונדיטורית בוטיק
  • קונדיטוריה מקצועית
  • עיצוב וקישוטי עוגות

עיצוב

  • עיצוב ופיסול קולינרי
  • עיצוב בארים ומתנות

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

רוצה להיות ראשונה
לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?